شناسهٔ خبر: 200391 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

بازدید استاندار مرکزی از پروژه های عمرانی شهر جدید امیرکبیر

بازدید استاندار مرکزی به همراه جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌های خدمات رسان از طرح‌های در دست اجرای شهر جدید امیرکبیر بازدید کرد و در جریان روند اجرایی این طرح‌ها قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر مهدی زندیه‌وکیلی استاندار مرکزی به همراه جمعی از مدیران دستگاه های اجرایی و شرکت های خدمات رسان ضمن بازدید از طرح های در دست اجرای شهر جدید امیرکبیر با حضور در جلسه شورای مسکن استان در این شهر نیز بیان کرد: تأمین آب برای ساکنان شهرهای جدید و سایر شهرها به عهده دولت است، که با بهبود و تقویت زیرساخت‌های آبرسانی می‌توان به دسترسی آسان‌تر و پایدارتر آب برای همه شهروندان کمک کرد.

وی با بیان اینکه نگرانی‌ها درباره کمبود آب در شهر جدید امیرکبیر نادرست است، تأکید کرد: این شهر در منطقه‌ای واقع شده که دارای چاه آب است، هرچند کیفیت آب مناسب نیست. اما با بهره‌گیری از فناوری آب شیرین‌کن، می‌توان به تأمین آب با کیفیت و کافی برای ساکنان این شهر کمک کرد.

استاندار مرکزی افزود: در حال حاضر چهار هزار واحد مسکونی در شهر جدید امیرکبیر در حال ساخت است که با احتساب سه نفر برای هر واحد، این شهر به جمعیتی حدود ۱۵ هزار نفر خواهد رسید. این روند توسعه‌ای به تأمین زیرساخت‌های ضروری و خدمات عمومی در این منطقه کمک خواهد کرد.

زندیه‌وکیلی تأکید کرد: حتی اگر جمعیت شهر جدید امیرکبیر به ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر افزایش یابد، امکان تأمین آب در این شهر همچنان وجود دارد.

وی در مورد فضای آموزش و پرورش در شهر جدید امیرکبیر گفت: در حال حاضر، مدارس ابتدایی دخترانه و پسرانه در این شهر مستقر هستند و امسال نیز یک مدرسه جدید ساخته خواهد شد. این اقدام به توسعه امکانات آموزشی و ارتقاء سطح تحصیلی در این منطقه کمک خواهد کرد.

استاندار مرکزی در مورد جابه‌جایی ساکنان شهر جدید امیرکبیر به اراک اظهار کرد: اداره‌کل راهداری مسئول تأمین خدمات برون‌شهری است و می‌تواند برای ارائه این خدمات، از ظرفیت بخش خصوصی بهره‌برداری کند. به‌طور خاص، استفاده از ۲ تا ۴ دستگاه ون پرسرعت برای جابه‌جایی ساکنان شهر جدید امیرکبیر پیشنهاد می‌شود که می‌تواند رفاه و دسترسی بیشتری را برای آن‌ها فراهم کند.

زندیه‌وکیلی افزود: محور اصلی شهر جدید امیرکبیر نیازمند ایجاد یک بخش تجاری مرکزی است و بنابراین باید از صدور مجوز برای تأسیس کارگاه‌ها در بخش مرکزی شهر خودداری شود. این اقدام به توسعه فضای تجاری و بهبود شرایط اقتصادی شهر کمک خواهد کرد.

وی بیان کرد: شهر جدید امیرکبیر باید به منبعی درآمدزا تبدیل شود و این درآمد می‌تواند از محل صدور پروانه‌های ساختمانی، درآمدهای عمرانی، عوارض سالیانه و همچنین جمع‌آوری پسماند تأمین شود و به منظور ایجاد این درآمدها، ضروری است که ساکنان نسبت به پرداخت عوارض توجه ویژه داشته باشند.

علیرضا حیدری تفرشی مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید امیرکبیر نیز در این جلسه گفت: سه هزار واحد مسکونی در طرح‌های اقدام ملی و نهضت ملی مسکن در شهر امیرکبیر در قالب ۹ پروژه در حال ساخت است که در طرح اقدام ملی ۲۰۰ واحد بهاران ۸۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

افزود: ۱۵۰ واحد در پروژه مشهد کوثر نیز هم‌اکنون ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که قرارداد آنها از سال ۹۹ و ۱۴۰۰ منعقد شده است.

وی بیان کرد: پروژه‌های نگار با ۱۲۶ واحد با ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی و پروژه پرنیان با ۲۵۵ واحد و ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی نیز در این شهر جدید در حال ساخت هستند.