شناسهٔ خبر: 200392 - سرویس هواشناسی
نسخه قابل چاپ

کارشناس سازمان هواشناسی خبر داد:

باد و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در نیمه شرقی کشور 

گرد و خاک کارشناس سازمان هواشناسی از وقوع باد و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا در بیشتر مناطق کشور و به ویژه نیمه شرقی خبر داد. 

کبری رفیعی کارشناس سازمان هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، وضعیت جوی کشور را تشریح کرد و گفت: طی ۵ روز آینده همچنان  ماندگاری هوای گرم را در بیشتر مناطق کشور داریم. امروز در برخی نقاط اردبیل و ارتفاعات استان های آذربایجان شرقی، تهران، البرز، مازندران، سمنان، هرمزگان و جنوب کرمان در برخی از ساعت ها به ویژه اوایل شب، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید رخ می‌دهد. 

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: امروز و فردا در بیشتر مناطق نیمه شرقی کشور به ویژه در منطقه زابل وزش باد شدید، کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد را دارند. از چهارشنبه تا جمعه علاوه بر این مناطق بخش‌هایی از جنوب غرب و غرب و استان های واقع در دامنه جنوبی البرز این شرایط را دارند. 

رفیعی توضیح داد: از امروز تا پنجشنبه مناطق غربی دریای عمان و روزهای چهارشنبه و پنجشنبه شمال و مرکز خلیج فارس، مواج و متلاطم است. 

وی ادامه داد: تهران امروز گاهی افزایش باد دارد. بیشینه دمای پایتخت امروز به ۳۸ درجه بالای صفر می‌رسد.