شناسهٔ خبر: 200416 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

به منظور ارتقا ایمنی محورهای جاده ای استان قم عملیاتی شد

طرح راه بخشنده در محور پردیسان- ورجان قم

خبر سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان کهک خبر داد و گفت: در قالب طرحی امانی و باحضور ۱۰ نفر عوامل اجرایی و استفاده از ۸ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری، طرح راه بخشنده به طول ۴ کیلومتر در محور پردیسان – ورجان استان قم اجرایی شد.

به گزارش پایگاه خبری وزرات راه و شهرسازی از استان قم، مهدی مرادی، سرپرست اداره راهداری و حمل ونقل جاده ای‌شهرستان کهک از عملیاتی شدن طرح راه بخشنده درمحور پردیسان- ورجان شهرستان کهک خبر داد.

وی در تکمیل این خبر اضافه کرد: محور پردیسان – ورجان از راههای پرتردد استان بویژه در ایام پایانی هفته و دیگر روزهای تعطیل سال بوده و از ترافیک چشمگیری برخوردار است.

مرادی، ییلاقی بودن شهرستان کهک و توابع آن و وجود باغات و مزارع کشاورزی در این منطقه از استان قم را ازدلایل ترافیک بالای راههای ارتباطی این شهرستان  با استان دانست و تصریح کرد: نظارت مستمر و بازدید های میدانی با حضور عوامل پلیس راه و دیگر مسئولان محلی از محورهای مواصلاتی این شهرستان در اولویت اقدامات تمهیدی اداره متبوع قرار دارد.

وی کوتاهی مسیر ارتباطی محور پردیسان – ورجان با شهرستان کهک را از دلایل عمده در استقبال کاربران از تردد در این محور برشمرد و گفت: از ابتدای خرداد ماه امسال و در ادامه برنامه های راهداری محور در طول راههای شهرستان کهک، نسبت به اجرای طرح راه بخشنده در محور پردیسان – ورجان، اقدام شد.

سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان کهک ادامه داد: دراین طرح که با حضور ۱۰ تن عوامل فنی و بهره مندی از ۸ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری( سنگین، نیمه سنگین) عملیاتی شد بیش از ۴ کیلومتر از محور پردیسان – ورجان درهردو باند، آرامسازی شد.

مرادی با یادآوری این مهم که در برخی نقاط اصلاحی، اختلاف سطح به ۴ متر می رسید اظهار داشت: جهت همسطح سازی و رفع افتادگی های شانه راه، افزون بر ۲۰ هزار متر مکعب بارریزی صورت گرفته است.

وی ضمن تاکید بر آنکه تمام عملیات اجرایی طرح راه بخشنده در محور پردیسان – ورجان به طور امانی و با استفاده از ظرفیت داخلی اداره متبوع صورت گرفته، عنوان کرد: این پروژه از ابتدای خرداد ماه با وجود گرمای شدید هوا شروع شده که به دلیل بارریزی گسترده و ضرورت تسطیح و کوبش بارریزی ها، امید است تا قبل از پایان مردادماه تکمیل شود.

مرادی در توضیحی کوتاه درخصوص طرح راه بخشنده گفت: در تعریفی جامع از مدیریت میدانی سفرهای برونشهری به عوامل موثر در کاهش حوادث جاده ای، نقش راه باید به گونه ای باشد که درصورت خطای انسانی و نقص خودرو، بتواند از وقوع حادثه و یا شدت آن بکاهد.

وی افزود: اجرای شیب شیروانی، حذف موانع فیزیکی، آرامسازی، رفع نقاط مستعد حادثه، رفع افتادگی شانه راه و ....در زمره اقداماتی است که در طرح راه بخشنده اجرا می شوند.