شناسهٔ خبر: 202957 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۳۵ پروژه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان در هفته دولت

منصور کیایی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان سمنان از افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۳۵ پروژه با اعتبار بیش از ۹۰۴۳ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی احسان منصور کیایی افزود: این اداره کل در هفته دولت ۱۲ پروژه آماده بهره‌برداری با اعتباری بالغ بر ۳۴۶۵ میلیارد ریال و ۲۳ پروژه جهت آغاز عملیات اجرایی ۵۵۷۸ میلیارد ریال دارد.

منصورکیایی با اشاره به تلاش این اداره کل برای بهبود شاخص‌های حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان اظهار داشت: بهسازی و روکش آسفالت محورهای اصلی و روستایی و تعریض مرمت ابنیه فنی و احداث راه‌های روستایی از مهم‌ترین پروژه‌های هفته دولت این اداره کل است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سمنان در خصوص پروژه‌های شاخص راهداری خاطر نشان کرد: افتتاح روکش آسفالت حفاظتی محورهای روستایی، تکمیل و بهسازی محور گرمسار نه حصار، اصلاح نقاط پرتصادف، آغاز عملیات لکه‌گیری و روکش آسفالت محورهای دامغان شاهرود، محور سمنان دامغان، محور دامغان-سمنان و بهسازی و روکش آسفالت محور کمربندی سمنان از مهم‌ترین پروژه‌های این اداره کل در هفته دولت است.