شناسهٔ خبر: 203028 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

احداث و نگهداری بیش از ۱۱ هزار و ۴۰۰ کیلومتر از محورهای فرعی و روستایی کشور طی یک سال اخیر

افتتاح  ۲ جاده روستایی و یک پل اتصالی در سفر وزیر راه و شهرسازی به اصفهان معاون فنی و راه روستایی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در نخستین سال از عملکرد کاری دولت چهاردهم، ۲۴۱۳ کیلومتر از محورهای فرعی و روستایی احداث و عملیات نگهداری بیش از ۹۰۰۰ کیلومتر از این مسیرها اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، علی خانقایی اظهار کرد: پروژه‌های ساخت و نگهداری محورهای فرعی و روستایی با هدف ارتقاء ایمنی، کاهش آمار تصادفات، تسهیل در تردد، دسترسی روستائیان با فعالیت‌های کشاورزی، معدنی و صنایع تبدیلی به راه دسترسی آسفالت‌ اجرایی می‌شود.

وی به اجرای چندین پروژه‌ فنی و راه روستایی در نخستین سال از عملکرد کاری دولت چهاردهم اشاره و اظهار کرد: طی یک سال اخیر عملیات احداث راهدارخانه‌های مرکزی در استان‌های هرمزگان، خوزستان‌، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی، اصفهان، قزوین‌ و همچنین شهرستان‌های چابهار و لردگان با پیشرفت فیزیکی قابل توجهی در حال اجرا است.

معاون فنی و راه روستایی با اشاره به احداث سوله اداری شهرستان شهرکرد با پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی، افزود: عملیات احداث قرارگاه پلیس راه در استان‌های کرمانشاه و آذربایجان شرقی و بازسازی اساسی قرارگاه پلیس راه استان لرستان با پیشرفت ۵۵ درصدی در حال اجرا است.

خانقایی با اشاره به تکمیل روند احداث پاسگاه پلیس راه ازنا - شازند، تأکید کرد: همچنین ساخت پاسگاه‌ پلیس راه زنجان - طارم با پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی و عملیات بازسازی پاسگاه جیرفت - کرمان با پیشرفت ۸۰ درصدی در حال اجرا بوده و ساختمان‌های پاسگاه پلیس راه بندرعباس - میناب، کوهرنگ - مسجدسلیمان، بهبهان - بهمئی و اراک - خمین در حال ساخت بوده و عملیات بازسازی اساسی پاسگاه پلیس راه شاهرود - سبزوار نیز در دست اقدام است.

وی بیان کرد: ساخت قرارگاه‌ها و پاسگاه‌های پلیس راه نقش مؤثری در افزایش و پایداری ایمنی در سطح محورهای مواصلاتی کشور و خدمات‌رسانی مناسب به هموطنان و کاربران جاده‌ای ایفا می‌کند.

معاون فنی و راه روستایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی یک سال اخیر ساماندهی طرح توسعه و احداث مسیرهای سایت پایانه مرزی باشماق با هدف تسهیل در تردد ناوگان حمل‌ونقل، افزایش ترانزیت و درآمدهای حاصل از آن و همچنین رشد و توسعه اقتصادی منطقه با پیشرفت ۴۰ درصدی در حال اجرا است.

خانقایی با اشاره به پیشرفت ۹۸ درصدی عملیات محوطه‌سازی پس‌کرانه مرزی آستارا به‌منظور ساماندهی حمل‌ونقل داخلی و ترانزیتی، عنوان کرد: همچنین طرح جامع پایانه مرزی دوغارون با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصدی و با هدف تسهیل در تردد ناوگان مسافری و تجاری، توسعه مبادلات تجاری با کشور افغانستان، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار اجرایی می‌شود.