شناسهٔ خبر: 205557 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان عنوان کرد؛

امکان تامین مسکن کارگران در اراضی ۹۹ ساله و زمین‌های مازاد صنایع

مدیرکل سمنان مدیرکل راه و شهرسازی استان سمنان در جلسه منتخب شورای مسکن استان سمنان دو راهکار موجود جهت تامین مسکن کارگران در استان سمنان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان سمنان، سیدمحمد حسینی طباطبایی مدیرکل راه و شهرسازی استان در جلسه منتخب شورای مسکن استان با اشاره به امضای تفاهم‌نامه وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت تامین مسکن کارگران اظهار کرد: با توجه به قوانین و آیین‌نامه‌های موجود، در حال حاضر امکان تامین مسکن کارگران در قالب واگذاری اراضی ۹۹ ساله به شرکت‌های تعاونی کارگری و استفاده از اراضی صنایع برای ساخت مسکن  وجود دارد.

حسینی طباطبایی افزود: در روش نخست، اراضی ۹۹ ساله الحاقی به محدوده شهرها به شرکت‌های تعاونی صنایع واگذار و صنایع به‌عنوان کارفرما نسبت به ساخت خانه‌های مسکونی برای کارگران واجد شرایط در قالب طرح نهضت ملی مسکن اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: نمونه واگذاری ۹۹ ساله در شهرک ۵۲ هکتاری مهدیشهر به کارخانه کاشی سمنان جهت احداث ۱۱۰ واحد مسکونی اتفاق افتاد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تصریح کرد:در روش دوم صنایع‌ می‌توانند اراضی مازاد خود در حریم کارخانه‌ها را برای احداث واحدهای مسکونی سازمانی جهت اسکان کارگران با دریافت مجوزهای لازم از وزارت راه و شهرسازی اختصاص دهند.