شناسهٔ خبر: 205924 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

اجرای بیش از ۶۸۰۰ کیلومتر روکش آسفالت جاده‌های کشور در نیمه نخست سال جاری

آغاز اجرای عملیات آسفالت راه روستایی قوامیه بخش دیهوک در خراسان جنوبی معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: طی ۶ ‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، مجموعاً ۶۸۰۰ کیلومتر روکش آسفالت تقویتی و حفاظتی در راه‌های شریانی کشور اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، اروجعلی علیزاده معاون راهداری سازمان در نشست هم‌اندیشی مدیران‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان‌های کشور اظهار کرد: در نیمه نخست سال جاری و از مجموع هدف‌گذاری ۴۵۰۰ کیلومتری عملیات روکش آسفالت تقویتی، با اجرای ۴۸۲۸ کیلومتر این مهم با تحقق ۱۰۷ درصدی همراه بوده است.

وی افزود: در بخش روکش آسفالت حفاظتی از مجموع هدف‌گذاری سالانه ۴۰۰۰ کیلومتری، تاکنون ۱۹۷۸ کیلومتر و معادل ۴۹ درصد آن اجرا شده است، همچنین در حوزه خط‌کشی راه‌ها نیز با اجرای خط‌کشی ۱۰۱ هزار کیلومتر از مجموع ۱۶۰ هزار کیلومتر برنامه سالانه، شاهد تحقق ۶۳ درصدی اهداف ترسیم شده در این حوزه هستیم.

معاون راهداری بیان کرد: عملکرد سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در حوزه درزگیری و لکه‌گیری راه‌های شریانی نیز از هدف‌گذاری ۴۵۰۰ کیلومتری سالانه فراتر رفته و با اجرای ۶۴۰۹ کیلومتر عملیات، تحقق ۱۴۲ درصدی برنامه‌ها در این بخش به ثبت رسیده است.

علیزاده تصریح کرد: همچنین در نیمه نخست امسال ۳۷۱ نقطه پرحادثه اصلاح و ۵۳۰ کیلومتر حفاظ ایمنی جدید شامل گاردریل و نیوجرسی در محورهای شریانی نصب شده است.

وی با اشاره به اجرای ۴۷۱ روشنایی نقطه‌ای و ۷۰ کیلومتر روشنایی طولی در ۶ ماهه نخست سال جاری، افزود: احداث ۷۱ دستگاه پل و انجام تعمیرات اساسی ۲۹۴ دستگاه ابنیه فنی راه، بازسازی، تکمیل و تجهیز ۸۵ باب راهدارخانه بخش دیگری از اقدامات انجام شده در نیمه نخست سال جاری است.

معاون راهداری با اشاره به نصب ۲۲۷ هزار عدد تابلو اخطاری و انتظامی و ۴۳ هزار متر مربع تابلو اطلاعاتی تأکید کرد: همچنین در این بازه زمانی، ۹۶ دستگاه ماشین‌آلات و ۱۲۰ دستگاه تجهیزات راهداری خریداری و بازسازی و راه‌اندازی ۵۶۰ دستگاه ماشین‌آلات نیز به‌منظور آمادگی این ناوگان برای انجام مأموریت‌های کاری از جمله اجرای طرح راهداری زمستانی انجام شده است.