شناسهٔ خبر: 207214 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۱۰ باب مدرسه با بیش از ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار توسط راه وشهرسازی کردستان ساخته می‌شود

جمشیدی سرپرست معاونت مسکن وساختمان اداره کل راه وشهرسازی کردستان از دریافت مجوز های لازم برای ساخت تعداد ۱۰ مدرسه در سطح شهرهای استان خبر داد و گفت: تمامی این مدارس از محل اعتبارات وزارت راه وشهرسازی ساخته می‌شوند.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (کردستان): امیرحسین جمشیدی سرپرست معاونت مسکن و ساختمان راه و شهرسازی کردستان، با اشاره به اهمیت آموزش و نیاز استان به فضای آموزشی از دریافت مجوزهای لازم برای ساخت ۱۰ باب مدرسه در سطح شهرهای استان و افزایش سرانه آموزشی توسط راه و شهرسازی خبر داد.

 وی گفت: این تعداد مدرسه در محلات مورد هدف بازآفرینی، سایت‌های نهضت ملی مسکن و مسکن مهر ساخته خواهند شد.

 به گفته جمشیدی هزینه ساخت این ۱۰ مدرسه، بیش از سه هزار میلیارد ریال برآورد شده که به صورت کامل توسط وزارت راه و شهرسازی تامین و پرداخت خواهد شد.