به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان راهداری و حملونقل جاده ای، حمیدرضا پیمانجو مدیرکل راهداری و حملونقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: پروژه اصلاح نقاط پرتصادف مصوب سال ۱۴۰۱ شامل احداث پل جدید، تعریض ابنیه موجود و اصلاح قوس پایینتر از پل عبدالکرو در محور یاسوج - اقلید با اعتباری بالغ بر ۴۱۸ میلیارد و ۹۶۶ میلیون ریال به پایان رسید.
وی افزود: طول مسیر این پروژه سه و نیم کیلومتر بوده و در اجرای آن ۲۶ هزار و ۴۰۰ مترمربع تسطیح و کوبیدن بستر، ۱۳۰ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۴۸۰۰ مترمکعب خاکریزی سنگی، ۶ هزار مترمکعب خاکریزی معمولی، سه هزار و ۴۸۰ مترمکعب اساس و ۱۷ هزار و ۷۹۰ کیلوگرم پریمکت با قیر امولسیون انجام شده است.
مدیرکل راهداری استان تأکید کرد: احداث پل خاص به طول ۴۱/۴ متر بهعنوان بخش شاخص این پروژه، نقش چشمگیری در افزایش ایمنی و روانی تردد در محور یاسوج–اقلید دارد.
پیمانجو در ادامه از آغاز عملیات اجرایی پروژه لکهگیری و روکش آسفالت محور یاسوج–اقلید نیز خبر داد و گفت: این پروژه با مبلغ قرارداد بیش از ۴۴۵ میلیارد ریال در حال اجراست و شامل ۱۷/۵ کیلومتر روکش آسفالت، ۱۲ هزار مترمربع لکهگیری، مضرس و موجگیری به طول دو کیلومتر و پخش ۸۶ هزار و ۴۰۰ کیلوگرم اندود سطحی است.
وی افزود: تاکنون عملیات قیرپاشی به طول دو و نیم کیلومتر و روکش آسفالت به طول یک کیلومتر در این محور انجام شده است.
پیمانجو با بیان اینکه اجرای متوالی این دو پروژه نقش مهمی در افزایش ضریب ایمنی و بهبود کیفیت تردد در محور یاسوج–اقلید دارد، گفت: راهداری استان با بسیج ماشینآلات و نیروهای تخصصی خود، بهصورت بیوقفه در حال اجرای عملیات نگهداری و بهسازی راههای استان است.