شناسهٔ خبر: 207863 - سرویس مسکن و شهرسازی
نسخه قابل چاپ

بازدید وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از مجموعه تاریخی قلعه سنگی پرند

قلعه سنگی پرند وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با حضور در شهر جدید پرند از مجموعه تاریخی قلعه سنگی این شهر بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط‌عمومی شرکت عمران شهر جدید پرند، صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به‌همراه طلوعی مشاور وزیر و مدیر کل استان تهران، حسن قشقاوی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ،رضا آقاعلیخانی فرماندار شهرستان رباط‌کریم، حجت الاسلام کاظمی امام جمعه شهر پرند ، رضا رجب‌زاده مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی از مجموعه تاریخی قلعه سنگی پرند بازدید کرد.

در این بازدید، وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به ویژگی شاخص این مجموعه مبنی بر سنگی بودن بنا اظهار داشت:از ظرفیت‌های ارزشمند این قلعه می‌توان بهره‌برداری‌های موثری در حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و اقتصادی انجام داد.

وی همچنین با اشاره به مصوبه دولت در خصوص مجموعه‌های ترکیبی افزود: این مصوبه با هدف حمایت از طرح‌های گردشگری، تفریحی و تجاری به تصویب رسیده و زمینه مناسبی برای توسعه و جذب سرمایه‌گذار فراهم کرده است.

در ادامه رضا رجب‌زاده مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند ضمن اعلام آمادگی برای همکاری در این زمینه گفت: شرکت عمران پرند از هرگونه طرح و ایده در راستای بهره‌برداری بهینه از ظرفیت‌های قلعه سنگی استقبال می کند.

وزیر میراث‌فرهنگی در پایان بر لزوم بهبود دسترسی به قلعه سنگی تأکید کرد و خواستار قرار گرفتن این موضوع در اولویت برنامه‌های اجرایی شرکت عمران شد.