شناسهٔ خبر: 208605 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

اجرای بیش از ۲ هزار کیلومتر خط‌کشی و توسعه سیستم روشنایی در محورهای استان اردبیل

خط کشی معاون راهداری استان اردبیل از اجرای طرح‌های گسترده ایمنی و عمرانی در محورهای مواصلاتی این استان در هفت‌ماهه نخست سال جاری خبر داد.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، آیدین هاشمی معاون راهداری استان اردبیل در بازدید از پروژه‌های راهداری شهرستان اردبیل گفت: در راستای افزایش ایمنی تردد، کاهش تصادفات جاده‌ای و ارتقای کیفیت عبور و مرور در محورهای پرتردد، عملیات خط‌کشی محورهای ارتباطی به طول بیش از ۲ هزار کیلومتر با استفاده از رنگ سرد ترافیکی انجام شده است.

 وی با اشاره به اینکه در بخش ایمنی راه‌ها، سیستم روشنایی طولی به طول ۱۱ کیلومتر و روشنایی نقطه‌ای در ۵ نقطه پرتردد از جمله تقاطع‌ها ی اسد کندی، باغات، نادر کندی، اظماره و بودالالو اجرا شده افزود: در حوزه نگهداری تأسیسات روشنایی نیز ۲۳۵ کیلومتر از سیستم‌های روشنایی موجود مورد بازسازی، تعمیر و نگهداری قرار گرفته است.

 معاون راهداری استان اردبیل طی این مدت، نصب و تعمیر ۳۸۰ متر مربع تابلوهای اطلاعاتی را در راه‌های استان یادآور شدو اظهار کرد: در ۷ ماهه گذشته راهداران ۴ هزار عدد تابلوهای الزامی را در راه‌ها تعمیر و نصب کرده اند.

 هاشمی تصریح کرد: نصب و تعمیر ۴۲۱۰ شاخه گاردریل در نقاط پرخطر و نصب ۳۵۰۰ عدد تجهیزات ایمنی جاده‌ای شامل چشم‌گربه‌ای، استوانه ترافیکی و تابلوهای اخطاری در مسیرهای مختلف مورد استفاده قرار گرفته است.

 او ادامه داد: در کنار این اقدامات، ۱۵۰۰ مترمربع نقوش ترافیکی در سطح جاده و تقاطع‌ها اجرا شده و ۷۰ کیلومتر شیار لرزاننده اجرا شده است.

 معاون راهداری استان اردبیل با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا خاطرنشان کرد: هم‌اکنون ۹ پروژه عمرانی و ایمنی در مراحل مختلف اجرا قرار دارد که با بهره‌برداری از آن‌ها، سطح ایمنی و کیفیت تردد در محورهای مواصلاتی اردبیل به شکل قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

 هاشمی اجرای فاز ۲ سیستم روشنایی سرچم به طول ۱۱ کیلومتر، اجرای سیستم روشنایی ۱۰ کیلومتر از محور حیران کرگان -بودالالو و ۱۳ کیلومتر از محور خلخال اسالم را از جمله پروژه‌های در دست اجرا برشمرد و گفت: در ۱۲ تقاطع نیز روشنایی نقطه ای در حال انجام است.

 وی با بیان اینکه در ۳ نقطه از حیران شیب راهه فرار اجرا شده افزود: ۱۰ عدد روشنایی نقطه ای و ۳۰ کیلومتر روشنایی طولی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل در حال اجراست.