شناسهٔ خبر: 211827 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون راهداری استان اردبیل خبرداد:

برفروبی یک هزار و ۷۰۰ کیلومتر باند در محورهای مواصلاتی استان اردبیل/ تردد روان در همه محورها

برف روبی معاون راهداری استان اردبیل از انجام یک‌هزار و۷۰۰ کیلومتر باند برفروبی در محورهای مواصلاتی استان خبرداد و گفت:تردد ایمن و روان در همه محورها برقرار است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، آیدین هاشمی معاون راهداری استان اردبیل در بازدید از مرکز مدیریت راههای استان اردبیل با بیان اینکه اکثر محورهای مواصلاتی استان با بارش پراکنده و خفیف برف و باران بویژه در محورهای کوهستانی و گردنه ها همراه است گفت: در محورهای اردبیل آستارا و اردبیل- سرچم- بودالالو و محور اردبیل –سرعین شاهد بارش پراکنده برف  و محور  اسالم-خلخال بارش برف همراه با کولاک است.

وی گفت: با تلاش شبانه روزی راهداران کلیه محورهای مواصلاتی استان باز است و تردد در آنها بصورت روان و ایمن امکان پذیر است.

هاشمی با اشاره به اینکه هیچ یک از راههای روستایی مسدود نیست و در گردنه ها و محورهای کوهستانی شاهد بارش پراکنده برف هستیم تصریح کرد: تنها محور پونل به گیلان از طرف استان گیلان مسدود است.

معاون راهداری استان اردبیل از زمان آغاز بارش برف تاکنون از انجام ۱ هزار و۷۰۰ کیلومتر باند برفروبی در محورهای مواصلاتی استان اردبیل خبرداد و خاطرنشان کرد: همچنین ۴۵۰ تن نمک و شن در جاده های استان مصرف شده است.

هاشمی  فعالیت و خدمات رسانی ۴۰۰ نفر نیروی انسانی و ۳۰۰ دستگاه ماشین آلات را در محورهای مواصلاتی استان اردبیل یادآور شد و تصریح کرد: هم اکنون راهداران در تمامی محورهای مواصلاتی در حال برفروبی و نمک پاشی هستند و تردد در همه راههای اصلی و فرعی و روستایی جریان دارد.

وی خاطرنشان کرد: هموطنانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی را دارند قبل از سفر جهت اطلاع از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی با سامانه ۱۴۱ مرکز مدیریت راههای استان  تماس گرفته و همچنین  حتما تجهیزات زمستانی به خصوص زنجیر چرخ را به همراه داشته باشند.