شناسهٔ خبر: 211861 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای:

۴۷۰ عوامل راهداری و حمل و نقل و بیش از ۱۷ هزار راننده عمومی در گلستان فعالیت دارند

گلستان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گلستان گفت: هم اکنون در استان ۱۷ هزار و ۱۵۴ راننده در بخش حمل و نقل عمومی و نیز ۴۷۰راهدار و عوامل راهداری و حمل و نقل در طول راهها فعال هستند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، عادل مصدقی بمناسبت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری(۲۶ آذر ماه الی یکم دی ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه و فعالین فضای مجازی، اظهارداشت: ۱۷ هزار و ۴۹۶ ناوگان باری و مسافری و و همچنین ۲۰۰ شرکت حمل و نقل مسافری و باری و بین المللی در استان فعالیت می کنند.

وی افزود: در حمل و نقل عمومی۳ میلیون و ۳۷۰ هزار مسافر با بیش از ۴۱۷ هزار سفر طی دولت چهاردهم در استان جابه جا شد.

مصدقی، میزان جابه جایی کالاها را نیز از اول مرداد ۱۴۰۳ تا ۲۵ آذر سال جاری بیش از ۱۰ میلیون و ۹۲۰ هزار تن کالا بیان کرد.

وی، راهداران و رانندگان را سفیرانی نام برد که هیچ وقت دست از تلاش برنمی دارند و گفت که آسایش مردم در سایه تلاش این عزیزان است.

مصدقی افزود: این در حالی است که برخلاف مسایل موجود بیمه ای، سوخت و قطعات یدکی ناوگان؛ این عزیزان در جابه جایی کالاها بویژه نهاده های دامی از جنوب کشور بخصوص در مدت زمان جنگ ۱۲ روزه تلاش های ویژه ای داشتند.