شناسهٔ خبر: 212257 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

۱۰ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو زیربارترافیک رفت

تاکید استاندار آذربایجان‌غربی بر تسریع روند اجرای پروژه‌های عمرانی با حضور استاندار آذربایجان‌غربی ۱۰ کیلومتر از محور سه‌راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو به بهره براری رسیده و زیربارترافیک رفت.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از آذربایجان غربی، شهرام فتحی معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی در مراسم افتتاح ۱۰ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو اظهار داشت: عملیات راهسازی در پنج قطعه از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو در حال اجراست که در حال حاضر ۱۰ کیلومتر از این محور در قالب قطعه نخست به بهره‌برداری رسید و زیربارترافیک رفت.

 شهرام فتحی ادامه داد: قطعه نخست که امروز به بهره‌برداری رسید ۱۰ کیلومتر بوده و برای اجرای آن یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

 وی با اشاره به اینکه این محور، یکی از مسیرهای پرتردد در شمال آذربایجان‌غربی به شمار می‌رود؛ اظهار داشت: سهولت دسترسی به پایانه‌های مرزی، توسعه دسترسی به منطقه آزاد ماکو و بهسازی و مناسب‌سازی مسیرهای ارتباطی در اولویت برنامه‌های توسعه این محور قرار دارد.

 رضا رحمانی استاندار آذربایجان غربی در آیین افتتاح قطعه نخست این پروژه با قدردانی از تلاش مهندسان و عوامل اجرایی، بر اهمیت تکمیل این محور ارتباطی تاکید کرده و افزود: باید محور تبریز تا سه‌راهی ایواوغلی و ادامه آن تا گیت منطقه آزاد ماکو با پیگیری و تلاش مضاعف، تا پایان سال آینده به طور کامل به بهره‌برداری برسد.

 وی همچنین با اشاره به ضرورت جلوگیری از تاخیر در اجرای پروژه‌های عمرانی این مسیر، خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی منسجم و رفع موانع موجود، می‌توان روند اجرای پروژه‌ها را تسریع و شاهد تکمیل به موقع آن‌ها بود.