شناسهٔ خبر: 213106 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بیش از یک هزار و ۶۰۰ هزارکیلومتر باند برفروبی در محورهای گلستان انجام شد

گلستان مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای گلستان گفت: در روز گذشته و همزمان با بارش های شدید زمستانی، راهداران استان یکهزار و ۶۰۳ کیلومتر باند برفروبی را در محورها انجام دادند که ۷۱ محورروستایی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی(گلستان)، عادل مصدقی از انجام بیش از یک هزار و ۶۰۰ هزارکیلومتر باند برفروبی در محورهای گلستان خبر داد و اظهارداشت: برای انجام این برفروبی ها ۵۸۰ تن شن و نمک مصرف شده است.

به گفته وی، ۱۶۲ نیرو و ۹۷ دستگاه ماشین آلات در این برف درگیر بوده و توانستند به ۲۲۶ خودرو در برف و ۷۹۲ نفر در راه مانده در برف نیز امداد رسانی کنند.

مصدقی افزود: به دلیل یخ زدگی جاده های کوهستانی حتی الامکان از تردد در محورهای کوهستانی خودداری شود و در صورت تردد حتما از زنجیر چرخ استفاده کنند.

وی ادامه داد: مرکز مدیریت راههای استان با شماره تماس ۱۴۱ شبانه روز در خدمت کاربران جاده ای است تا وضعیت جاده ها را به آنها اطلاع رسانی کنند.

استان گلستان بالغ بر ۵ هزار و ۲۷۱ کیلومتر انواع راه دارد که یکهزار و ۸۰۰ کیلومتر و ۵۰ گردنه آن برفگیر است.