شناسهٔ خبر: 213896 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

بررسی آخرین وضعیت طرح‌های مولدسازی در جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی خراسان رضوی

خراسان رضوی شورای هماهنگی راه و شهرسازی خراسان رضوی با حضور مدیرکل و ریاست این شورا، و مدیران کل ادارات تابعه وزارت راه و شهرسازی استان برگزار شد، در این جلسه سه دستور کار مهم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان رضوی)، جلسه شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان خراسان رضوی به ریاست وحید داعی مدیر کل و رییس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان برگزار شد.

در ابتدای جلسه، حسین اسماعیلیان مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد گزارشی مفصل از آخرین وضعیت منابع آب در شهر مشهد و طرح‌های در حال اجرا برای مدیریت و تامین پایدار آب ارائه کرد. این گزارش با استقبال حاضرین مواجه شد و بر اهمیت توجه به مسائل مربوط به آب و لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای مقابله با چالش‌های پیش رو تاکید شد.

بخش دیگری از جلسه به تجلیل و قدردانی از مدیران کل ادارات تابعه استان اختصاص داشت که با حضور در اولین المپیاد ورزشی فرهنگی بانوان کارکنان وزارت راه و شهرسازی با عنوان "نسیم راه" افتخارآفرینی کردند. وحید داعی در این بخش از تلاش و پشتکار این بانوان ورزشکار تقدیر و بر اهمیت ترویج فرهنگ ورزش و سلامتی در بین کارکنان وزارتخانه تاکید کرد.

همچنین در این جلسه، به بررسی آخرین وضعیت طرح‌های مولدسازی ادارات تابعه پرداختند. در این زمینه، به نحوه پیشرفت کارها، موانع موجود و راهکارهای پیشنهادی برای افزایش بهره‌وری و بهینه‌سازی منابع اشاره شد.

داعی در این بخش تأکید کرد که منافع مولدسازی، به‌ویژه تأمین منابع مالی، به پروژه های ناتمام استان کمک شایانی خواهد کرد و امکان تسریع در تکمیل این پروژه‌ها را فراهم می‌آورد. حاضران در جلسه بر اهمیت اجرای دقیق و به موقع این طرح‌ها تاکید کردند.

داعی در پایان جلسه بر تعامل و همکاری مستمر بین تمامی ادارات و سازمان‌های عضو شورای هماهنگی تاکید کرد و خواستار پیگیری جدی مسائل و مشکلات موجود شد.