شناسهٔ خبر: 216351 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه:

توسعه کریدورها راهبرد محوری دولت چهاردهم است/تأمین ۷۰ درصد اعتبار قطعه اول راه اصلی یاسوج–اقلید

بازوند،ک.ب مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در مراسم کلنگ‌زنی قطعه اول راه اصلی یاسوج–اقلید در کهگیلویه وبویراحمد از تأمین ۷۰ درصد منابع مالی این پروژه خبر داد و تأکید کرد: توسعه کریدورهای حمل‌ونقل به عنوان پیشران قدرت اقتصادی و سیاسی کشور، در اولویت راهبردی دولت چهاردهم قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور، در آیین کلنگ‌زنی قطعه اول راه اصلی یاسوج–اقلید با تبریک ماه مبارک رمضان و قدردانی از مسئولان ملی و استانی حاضر در مراسم، اظهار کرد: این پروژه به عنوان یکی از مطالبات جدی مردم منطقه، با حمایت استاندار، نمایندگان و مدیران استانی وارد مرحله اجرا شده است.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای آغاز عملیات اجرایی این طرح افزود: در حال حاضر ۷۰ درصد منابع مالی قطعه اول تأمین شده و ۳۰ درصد باقی‌مانده نیز در حال نهایی شدن است تا عملیات اجرایی با شتاب لازم دنبال شود.

بازوند با تأکید بر رویکرد زیرساخت‌محور دولت چهاردهم تصریح کرد: با تأکیدات وزیر راه و شهرسازی، توسعه کریدورهای ریلی و جاده‌ای به عنوان سیاست کلان در دستور کار قرار گرفته است. امروز کریدورها صرفاً مسیر جابه‌جایی کالا و مسافر نیستند، بلکه ابزارهای اثرگذار فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی محسوب می‌شوند و نقش مهمی در افزایش نفوذ و قدرت کشورها ایفا می‌کنند.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور با ارائه شاخص‌های عملکردی این حوزه گفت: هم‌اکنون حدود ۳ هزار و ۶۰۰ کیلومتر پروژه ریلی، ۷۵۰ کیلومتر آزادراه و ۷ هزار و ۸۰۰ کیلومتر بزرگراه در کشور در دست اجراست. همچنین در سال جاری، یک‌هزار و ۱۵۰ کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری رسیده که این میزان در یک دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه تمامی استان‌های کشور به کارگاه‌های فعال راهسازی تبدیل شده‌اند، خاطرنشان کرد: در این سفر استانی نیز بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه زیرساختی آغاز شده که نشان‌دهنده عزم جدی دولت چهاردهم برای توسعه متوازن مناطق مختلف کشور است.

بازوند با اشاره به وجود ۱۱ کریدور آزادراهی اصلی در کشور گفت: یکی از کریدورهای مهم ملی از استان کهگیلویه و بویراحمد عبور می‌کند. کریدور شمال–جنوب که از آستارا آغاز و به بوشهر ختم می‌شود، از اثرگذارترین محورهای ترانزیتی کشور است و اتصال یاسوج به این شبکه، بخشی از بسته‌های اولویت‌دار سرمایه‌گذاری شرکت ساخت و توسعه محسوب می‌شود.

وی تأکید کرد: اجرای راه اصلی یاسوج–اقلید و اتصال این شهر به شبکه بزرگراهی کشور، نقش مهمی در خروج منطقه از بن‌بست ارتباطی، ارتقای ایمنی، کاهش تصادفات و فراهم‌سازی بستر توسعه اقتصادی و اجتماعی خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور در پایان با قدردانی از همراهی مسئولان استانی و حمایت‌های دولت، ابراز امیدواری کرد با تأمین کامل منابع و تداوم پیگیری‌ها، این پروژه در زمان‌بندی مقرر تکمیل و به بهره‌برداری برسد.