شناسهٔ خبر: 216464 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تأکید معاونت توسعه مدیریت ومنابع بر جمع‌بندی امور پایان سال و حضور فعال مدیران

جلسه ارزیابی در جلسه رؤسای ادارات زیرمجموعه معاونت توسعه مدیریت ومنابع در راه و شهرسازی گیلان که به‌مناسبت روزهای پایانی سال برگزار شد، بر ضرورت تسریع در جمع‌بندی امور، تعیین تکلیف پرونده‌های باقیمانده و افزایش حضور مدیریتی در مجموعه‌ها تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (گیلان)، در جلسه رؤسای ادارات زیرمجموعه معاونت توسعه مدیریت ومنابع ،صابر نصیری معاون این حوزه ضمن تبریک فرارسیدن ماه مبارک رمضان گفت: این ماه فرصتی برای تقویت روحیه خدمت‌رسانی، مسئولیت‌پذیری و همدلی در مجموعه اداری عنوان شد.

وی  با اشاره به حساسیت مقطع پایان سال، اظهار داشت: در این ایام، تمرکز اصلی مدیران باید بر صفر کردن کارهای انباشته، جلوگیری از انتقال امور نیمه‌تمام به سال آینده و پاسخ‌گویی مؤثرتر به مراجعان باشد.

نصیری همچنین بر لزوم افزایش حضور و پیگیری مستقیم رؤسای ادارات تأکید کرد و افزود: در صورت نیاز، لازم است با برنامه‌ریزی مناسب، از ظرفیت ساعات بعدازظهر برای جمع‌بندی امور استفاده شود تا سال جاری با پرونده‌های بسته و منظم به پایان برسد

در ادامه این جلسه، موضوع حضور پررنگ و مسئولانه مدیران در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مورد تأکید قرار گرفت. بر اساس این تأکیدات، انتظار می‌رود رؤسای ادارات با حضور منظم در نماز جماعت و مشارکت فعال در مراسمات رسمی، ملی و مذهبی و راهپیمایی‌ها، نقش الگویی خود را در مجموعه ایفا کنند و زمینه تقویت روحیه همدلی و مشارکت را فراهم آورند.

در پایان جلسه، بر همکاری، هماهنگی و نظارت مستمر مدیران به‌عنوان عوامل اصلی موفقیت در این مقطع زمانی تأکید شد و هدف نهایی، ورود منسجم و آماده به سال جدید با حداقل چالش و حداکثر بهره‌وری عنوان گردید.