شناسهٔ خبر: 218730 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رفع تصرف ۵۶.۷ هکتار از اراضی ملی در آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۴

نجفیان مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی اعلام کرد در سال ۱۴۰۴ با انجام ۱۰۳ عملیات اجرایی و همکاری دستگاه قضایی، بیش از ۵۶.۷ هکتار از اراضی ملی از دست متصرفان آزادسازی و به بیت‌المال بازگردانده شده است؛ اقدامی که به گفته وی در چارچوب صیانت از انفال و مقابله قاطع با زمین‌خواری انجام گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی، بابک نجفیان، مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی، از رفع تصرف بیش از ۵۶.۷ هکتار از اراضی ملی در محدوده و حریم شهرهای استان طی سال ۱۴۰۴ خبر داد.

وی افزود: این اراضی در قالب ۱۰۳ عملیات اجرایی و با همکاری دستگاه قضایی از دست متصرفان خارج و به بیت‌المال بازگردانده شده است.

نجفیان با تأکید بر عزم جدی این اداره‌کل در صیانت از انفال و اراضی ملی، بیان کرد که این اقدامات در راستای وظیفه قانونی حفظ اراضی دولتی و مقابله قاطع با تجاوز به انفال صورت گرفته است.

وی در خصوص جزئیات این عملیات‌ها توضیح داد: این میزان رفع تصرف شامل حدود ۸۸ مورد عملیات رفع تعرض فوری به مساحت تقریبی ۵۲.۱ هکتار با ارزشی حدود ۱۶۴۸۰ میلیارد ریال، و همچنین ۱۵ مورد اجرای حکم قطعی مراجع قضایی به مساحت تقریبی ۴.۶ هکتار با ارزش تقریبی ۵۱۹۵ میلیارد ریال می‌باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی ارزش تقریبی اراضی آزادسازی‌شده در این مدت را بیش از ۲۱۰۰۰ میلیارد ریال برآورد کرد و مقابله با زمین‌خواری و تغییر کاربری‌های غیرمجاز را در رأس اولویت‌های این اداره‌کل دانست.

نجفیان در پایان، ضمن تقدیر از هوشیاری شهروندان در گزارش تخلفات، از آنان درخواست کرد پیش از انجام هرگونه معامله زمین، حتماً استعلام وضعیت حقوقی و مالکیتی ملک را دریافت نمایند. همچنین، موارد مشکوک زمین‌خواری یا تغییر کاربری غیرمجاز را می‌توانند از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ به یگان حفاظت اراضی این اداره‌کل گزارش دهند.