شناسهٔ خبر: 224542 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

ثبت بیش از ۶۶ هزار تردد در مرزهای شلمچه و چذابه طی چهار روز نخست محرم

چذابه2 سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان از ثبت تردد بیش ۶۶ هزار نفذ در چهار روز نخست ماه محرم (۲۶ تا ۲۹ خرداد) از مرزهای استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از خوزستان، یزدان خسروی سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان با اشاره به روند تردد زائران از مرزهای استان اظهار کرد: از ابتدای ماه محرم تا چهارم این ماه (۲۶ لغایت ۲۹ خرداد)، در مجموع ۶۶ هزار و ۸۱۸ تردد در دو مرز شلمچه و چذابه ثبت شده است که از این میزان، ۵۵ هزار و ۱۶۱ تردد مربوط به مرز شلمچه و ۱۱ هزار و ۶۵۷ تردد مربوط به پایانه مرزی چذابه بوده است.

وی افزود: در این بازه زمانی، در مجموع ۲۰ هزار و ۴۶۵ زائر ایرانی از این دو مرز به مقصد عتبات عالیات از کشور خارج شده‌اند که ۱۷ هزار و ۵۸۸ نفر از مرز شلمچه و ۲ هزار و ۸۷۷ نفر از مرز چذابه بوده‌اند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان ادامه داد: همچنین در این مدت ۱۱ هزار و ۷۲۲ مسافر خارجی از طریق این دو مرز وارد کشور شده‌اند که ۸ هزار و ۸۵۶ نفر از مرز شلمچه و ۲ هزار و ۸۶۶ نفر از مرز چذابه وارد ایران شده‌اند.

خسروی تأکید کرد: با توجه به روند افزایشی تردد زائران در ایام محرم، تمهیدات لازم برای تسهیل عبور و مرور و ارائه خدمات مناسب به زائران در پایانه‌های مرزی استان اتخاذ شده است.