شناسهٔ خبر: 230692 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

افتتاح متمرکز پروژه‌های راه و شهرسازی استان بوشهر با اعتبار ۴۵۸۸ میلیارد تومان

افتتاح و بهره‌برداری از عملیات اجرایی احداث تقاطع غیر همسطح و باند دوم شهر گناوه واقع مدیر کل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: همزمان با سومین روز از هفته دولت، مجموعه‌ای از طرح‌ها و پروژه‌های حوزه راه و شهرسازی استان بوشهر با مجموع اعتبار ۴ هزار و ۵۸۸ میلیارد تومان، به‌صورت متمرکز و وبیناری با دستور رئیس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از بوشهر اصغر کشوریان، مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر، در آیین افتتاح متمرکز این پروژه‌ها که با حضور مرتضی دهقان، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی کشور، شاپور رجایی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، فرماندار شهرستان گناوه و جمعی از مدیران استانی و محلی برگزار شد، اظهار کرد: در سومین روز از هفته دولت، شاهد بهره‌برداری گسترده از طرح‌ها و پروژه‌های حوزه راه و شهرسازی در نقاط مختلف استان هستیم.

وی افزود: اجرای این پروژه‌ها علاوه بر ارتقای ایمنی تردد، روان‌سازی ترافیک و تکمیل زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای، در حوزه بازآفرینی شهری و احیای بافت‌های فرسوده نیز نقش مؤثری دارد و با افزایش سرانه فضاهای عمومی و فرهنگی، به بهبود کیفیت خدمات‌رسانی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کمک خواهد کرد.

کشوریان با اشاره به یکی از مهم‌ترین پروژه‌های افتتاح‌شده، گفت: کمربندی و تقاطع غیرهمسطح ورودی گناوه در قالب کریدور بزرگراهی نوار ساحلی و با ارزش روز یک‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید. این پروژه شامل پل روگذر و باند دوم کمربندی است و با کاهش بار ترافیکی ورودی و خروجی شهر گناوه، نقش مهمی در افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای و روان‌سازی تردد خواهد داشت.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در ادامه از بهره‌برداری ۶۱ پروژه در حوزه رفع نقاط پرحادثه، تعریض، بهسازی و روکش راه‌های استان خبر داد و افزود: این پروژه‌ها با ارزش روز ۲ هزار و ۱۹۹ میلیارد تومان اجرا شده و هدف اصلی از اجرای آن‌ها ارتقای سطح ایمنی تردد، بهبود کیفیت راه‌ها و افزایش کیفیت مسیرهای ارتباطی استان بوده است.

وی همچنین از افتتاح ۶۳۷ واحد مسکن شهری در استان خبر داد و اظهار کرد: این واحدها در راستای سیاست‌های دولت برای تأمین مسکن اقشار مختلف جامعه و حمایت از خانه‌دار شدن متقاضیان به بهره‌برداری رسیده است.

کشوریان با اشاره به واگذاری ۹۹۰ قطعه زمین در چارچوب طرح جوانی جمعیت نیز گفت: این اراضی با هدف حمایت از خانواده‌ها، تسهیل خانه‌دار شدن و اجرای سیاست‌های حمایتی دولت در حوزه فرزندآوری واگذار شده است.

وی همچنین از افتتاح کتابخانه عمومی بندر دیر با ارزش روز ۵۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: این پروژه از جمله طرح‌های حوزه بازآفرینی شهری در استان بوشهر است که در راستای توسعه زیرساخت‌های فرهنگی و اجتماعی و افزایش سرانه فضاهای عمومی به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر در پایان با قدردانی از حمایت‌های وزارت راه و شهرسازی، استانداری بوشهر و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از این مجموعه پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم دولت برای تکمیل طرح‌های عمرانی و شتاب‌بخشی به روند توسعه زیرساخت‌های استان است و امیدواریم با تداوم این روند، سایر پروژه‌های در دست اجرا نیز در آینده نزدیک به بهره‌برداری برسد.