به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از بوشهر ، اصغر کشوریان مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر، با اشاره به روند اجرای پروژه احداث باند دوم محور کنارتخته–دالکی در قطعه (الف) اظهار کرد: این پروژه به طول ۷ هزار و ۵۰۰ متر و با عرض آسفالت ۱۱ متر در حال اجراست و تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۸۸ درصدی رسیده است.
وی افزود: در اجرای این محور، احداث ۲۸ دستگاه آبرو، یک دستگاه تونل به طول ۱۹۰ متر و یک دستگاه پل زیرگذر یا روگذر پیشبینی و اجرا شده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با تأکید بر اهمیت توسعه زیرساختهای حملونقل جادهای تصریح کرد: تکمیل باند دوم محور کنارتخته–دالکی نقش مؤثری در افزایش ایمنی تردد، بهبود کیفیت عبور و مرور و ارتقای سطح خدماترسانی به کاربران جادهای خواهد داشت.
کشوریان خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی قطعه (الف) این پروژه توسط شرکت جهاد نصر خراسان بهعنوان پیمانکار در حال انجام است و تکمیل آن از جمله اقدامات مهم در راستای توسعه و بهسازی محورهای ارتباطی استان بوشهر به شمار میرود.