شناسهٔ خبر: 236819 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

افزایش پروازها و توسعه مسیرهای هوایی بیرجند در دستور کار

نشست سید حسن هاشمی، نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی، با مرتضی دهقان مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران دیدار و درباره راهکارهای توسعه فعالیت‌های فرودگاه بیرجند و افزایش ساعات عملیاتی آن گفت‌وگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران؛ در این دیدار که با حضور محمدباقر قاسم‌زاده، مشاور مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران و علی اکبر سیدی، مدیرکل فرودگاه‌های خراسان جنوبی برگزار شد، موضوع افزایش ساعات فعالیت فرودگاه بیرجند و فراهم کردن زمینه برای برقراری پروازهای شبانه و توسعه مسیرهای پروازی مورد بررسی قرار گرفت.

هاشمی با اشاره به اینکه فعالیت فعلی فرودگاه بیرجند از طلوع تا غروب آفتاب است، خواستار افزایش ساعات عملیاتی فرودگاه به‌صورت شبانه‌روزی و متناسب با آن، افزایش تعداد پروازها شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پروازهای فرودگاه بیرجند صرفاً در مسیر تهران انجام می‌شود، اظهار کرد: در مجموع ۱۸ سورتی پرواز توسط شرکت‌های هواپیمایی اطلس، آساجت و پارس‌ایر در این فرودگاه برقرار است و لازم است با افزایش ساعات فعالیت، زمینه توسعه پروازها و ایجاد مسیرهای جدید نیز فراهم شود.

نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف با اشاره به رونق صادرات و گسترش فعالیت‌های تجاری در شرق کشور، افزایش پروازهای بیرجند را متناسب با نیازهای فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان استان ضروری دانست و بر لزوم توسعه پروازها به‌ویژه در ساعات شب تأکید کرد.

در این نشست همچنین موضوع مذاکره با شرکت‌های هواپیمایی ایرتور و پویا برای افزایش پروازها و گسترش خدمات هوایی فرودگاه بیرجند مطرح شد.

مرتضی دهقان مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران نیز در خصوص توسعه متناسب زیرساخت‌های فرودگاهی با ظرفیت‌ها و نیازهای استان و همچنین تأمین و اعزام نیروی انسانی موردنیاز فرودگاه بیرجند سخن گفت.

براساس اطلاعات ارائه‌شده، فرودگاه بیرجند با برخورداری از باندی به طول سه‌هزار و ۹۰۰ و عرض ۴۵، قابلیت پذیرش و انجام عملیات نشست‌وبرخاست هواپیماهای پهن‌پیکر را دارد. این فرودگاه همچنین دارای پنج‌هزار و ۵۰۰ مترمربع فضای ترمینالی است و عملیات محوطه‌سازی آن نیز به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی رسیده است.