شناسهٔ خبر: 236932 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

توسط راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان صورت گرفت؛

اجرای ایمن‌سازی حریم راه‌ها در محورهای مه ولات خراسان رضوی طی مهرماه

ص رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان مه ولات، از اقدامات گسترده راهداری در حوزه نگهداری راه‌ها، ارتقای ضریب ایمنی محورهای مواصلاتی و نظارت بر شرکت‌ها و مجتمع‌های خدمات رفاهی در مهرماه ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی، محمود کبیر در خصوص اقدامات انجام شده در مهر ماه در حوزه راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان مه ولات اظهار کرد: در بخش صیانت از حریم و ارتقای دید رانندگان، عملیات پاکسازی و تسطیح راه اقداماتی شامل: بوته‌زنی و پاکسازی حریم راه ۴۰ کیلومتر،پاکسازی و تسطیح حریم راه‌ها ۴۰ کیلومتر،پاکسازی علائم و تجهیزات ایمنی ۴۰ عدد،جمع‌آوری نخاله و ضایعات از حریم راه۶ مورد صورت گرفته است.
وی افزود: عملیات خاکی، اصلاح هندسی و ابنیه فنی به‌منظور کاهش خطرات جاده‌ای و اصلاح شیب‌های حاشیه‌ای، شامل اجرای عملیات خاکریزی و مصالح‌ریزی در حاشیه راه (جهت اجرای شیب شیروانی)بطول ۲ کیلومتر،اصلاح شیب شیروانی راه بطول ۲ کیلومتر،شانه‌سازی و اصلاح افتادگی شانه راه ۳ مقطع،تنقیه و پاکسازی پل‌ها و آبروهای مسیر با ۳ دستگاه صورت پذیرفته است.
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان مه ولات بیان کرد: در حوزه مرمت رویه راه‌ها و تجهیزات هشداردهنده ۱۰ تن لکه‌گیری آسفالت، ۴ موردنصب و تعویض تابلوهای اخطاری، انتظامی و اطلاعاتی۲ موردرنگ‌آمیزی و ترمیم پایه علائم و تابلوهای جاده‌ای ،۲ موردنصب و تعمیر علائم ایمنی و تجهیزات ترافیکی (نصب چراغ آذرخشی)انجام شده است.