شناسهٔ خبر: 29568 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

در ديدار سعیدنژاد با الکساندر دو برینت مطرح شد؛

ارتقای همکاری‌های دریایی، بندری و کشتیرانی بین ایران و آلمان/ استفاده از زیرساخت‌های دریایی و گسترش همکاری‌های آموزشی

ايران آلمان وزیر حمل و نقل و زیرساخت‌های دیجیتال آلمان امروز در راس هیات دست‌اندرکاران دریایی، بندری و کشتیرانی این کشور با مدیرعامل سازمان بنادر و کشتی‌رانی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد و دو طرف به مباحثی پیرامون فعالیت‌های دریایی و بندری پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، الکساندر دوب رینت امروز به همراه هیأتی از دست‌اندرکاران و فعالان بخش دریایی، بندری و کشتیرانی آلمان به ایران سفر کرد و با مسئولان دریایی و بندری ایران و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی دیدار و گفت‌وگو کرد. 

مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی ایران در دیدار با وزیر حمل و نقل و زیرساخت های دیجیتال آلمان از برنامه توسعه همکاری‌های بندری، دریایی و کشتیرانی دو کشور خبر داد.

محمد سعید نژاد  در دیدار با الکساندر دو برینت افزود: بنادر ایران برای حمل کالا به کشورهای ثالث از موقعیت مناسبی برخوردار هستند و کشتی های آلمانی می توانند از طریق بنادر ایران کالاهای خود را به کشور ثالث و کشور های آسیای میانه حمل کنند.

معاون وزیر راه وشهرسازی افزود: دو بندر مهم شهید رجایی و چابهار در جنوب ایران آمادگی ترانزیت کالا به کشور های ثالث دارند و هم اکنون خرید تعدادی از تجهیزات بندری از شرکت های آلمانی برای افزایش ظرفیت این دو بندر مهم را در دستور کار خود قرار داده اند.

 وزیر حمل ونقل و زیر ساخت دیجیتال آلمان به همراه هیاتی از مدیران شرکت های بزرگ کشتیرانی، بندری و دریایی به تهران سفر کرده و قرار است در این سفر موافقتنامه توسعه همکاری‌های حمل ونقل دریایی بین ایران و آلمان امضا شود.

همچنين در حاشیه این مراسم، معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی درباره این دیدار به خبرنگاران گفت: پس از حضور وزیر حمل و نقل و زیرساخت‌های دیجتیال آلمان در تهران، اولین جلسات وی با مسئولان سازمان بنادر در ساختمان مرکزی سازمان برگزار شد. 

جلیل اسلامی افزود: دست‌اندرکاران مختلف در حوزه‌های دریایی، بندری، کشتیرانی، تجارت لجستیک و ... در این سفر، وزیر حمل و نقل آلمان را همراهی کردند. 

وی افزود: از گذشته زمینه‌های همکاری زیادی با کشور آلمان داشته‌ایم و امروز در پسابرجام، دوباره این فرایند برقرار شده است، ضمن آنکه مقرر شده است فردا موافقتنامه همکاری دریایی و بندری بین ایران و آلمان با حضور وزیر حمل و نقل آلمان و وزیر راه و شهرسازی ایران به امضا برسد. 

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه موافقتنامه‌های کشتیرانی تجاری دریایی بین دو طرف در زمینه‌ همکاری‌های بندری از مواردی بود که در جلسه امروز مطرح شد، گفت: علاقمندی کشور آلمان برای استفاده از مسیر ایران در حمل کالاهای خود به سایر کشورها از جمله آسیای میانه موضوعی بود که توسط دو طرف تأکید شد. 

وی به استقبال مطلوب کشور آلمان برای سرمایه‌گذاری درحوزه دریایی و بندری ایران اشاره کرد و گفت: در این باره، مذاکرات و توافقنامه‌های همکاری بین شرکت‌های خصوصی دو کشور به امضا رسیده است. 

اسلامی افزود: استفاده از زیرساخت‌های فنی بخش دریایی و علاقمندی طرف آلمانی برای گسترش همکاری‌های آموزشی در این حوزه از دیگر مواردی است که در جلسه امروز مطرح شد. 

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: همچنین طرفین توافقاتی داشتند مبنی بر اینکه برای خدمه و کرو کشتی‌های دو کشور در بنادر دو طرف تسهیلاتی ارائه کنند. توسعه خدمات، مجوز تردد و سایر خدمات مربوط به خدمه و دریانوردان از نکاتی بود که در این جلسه مطرح شد. 

معاون بندری سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: مؤسسه رده‌بندی DNV-GL که پایه آلمانی دارد، از شرکت‌هایی است که در پسابرجام کار خود را در ارتباط با رده‌بندی و مجوز مربوط به کشتیرانی‌ها شروع کرد. 

اسلامی ادامه داد: در حوزه‌های بنادر و ترمینال‌ها مقرر شد بعدازظهر امروز کارگاه آموزشی برگزار شود و شرکت‌های خصوصی دو کشور، موضوعات مشترک در این حوزه را بررسی و راهکارهایی برای همکاری بیشتر داشته باشند. 

وی بیان کرد: در حال حاضر خط کشتیرانی آلمان در حوزه‌های نفت و گاز به بنادر ایران نظیر بندر امام خمینی(ره)، بندر ماهشهر و بندر عسلویه برقرار است. /

نظر شما