شناسهٔ خبر: 31910 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

عضو کمیسیون انرژی مجلس:

خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس میوه برجام است/ عبور از موانع بزرگ در مسیر خرید هواپیما جای تشکر دارد/ نوسازی ناوگان اولویت کشور بود/ همه دستگاه‌ها مثل وزارت راه از فرصت برجام استفاده کنند

قاسم ساعدی یک عضو کمیسیون انرژی مجلس خرید هواپیما را میوه برجام خواند و گفت: با توجه به تحریم‌های بسیار شدید، سال‌ها عقب‌ماندگی در این حوزه تنها می توانست با قراردادهایی در این سطح جبران شود و برای رسیدن به این مهم دولت مسیر درستی را پیمود و وزارت راه و شهرسازی نیز در تلاش برای رسیدن به نقطهٔ هدف از تمام موانع عبور کرد.

قاسم ساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، گفت: نوسازی ناوگان هوایی بعد از ۴۱ سال جای تبریک و تشکر ویژه دارد.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی، بابیان اینکه قرارداد خرید هواپیما باهدف ایجاد تحول در صنعت هوایی کشورمان یک ضرورت بود، گفت: مبنای کار از همان ابتدا استفاده از ظرفیت‌های ایران، افزایش قدرت و رقابت‌پذیری در صنعت هوانوردی بود تا بتوانیم سهم کشورمان را از صنعت حمل‌ونقل منطقه و جهان پس بگیریم. برای رسیدن به این مهم دولت مسیر درستی را پیمود و وزارت راه و شهرسازی نیز در تلاش برای رسیدن به نقطهٔ هدف از تمام موانع عبور کرد.

وی ادامه داد: اگرچه در طول مدت تحریم‌ها ناوگان کهنه خوب اداره شد و صنعت زمین‌گیر نشد، اما با توجه به تحریم‌های بسیار شدید، سال‌ها عقب‌ماندگی در این حوزه تنها می‌توانست با قراردادهایی در این سطح جبران شود.

به گفتهٔ این نماینده مجلس، ملت ایران خوشحال هستند که از این به بعد مسافرت هوایی در ایران با اطمینان خاطر بیشتری انجام می‌پذیرد و ضریب ایمنی سفر هوایی در ایران افزایش می‌یابد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، تصریح کرد: توسعه و تقویت حمل‌ونقل هوایی نه‌فقط در سطح جابجایی مسافر بلکه در سطح وسیع‌تر در رابطه با توسعه مسائل اقتصادی اثر خودش را خواهد گذاشت، در واقع رسیدن این هواپیما به کشور و قرار گرفتن آنها روی باند فرودگاه‌های کشورمان یکی از مهم‌ترین اثراتی است که از برجام می‌توان انتظار داشت. باید برجام را بیش از این به فال نیک گرفت و برای تقویت آن کوشید.

وی با بیان اینکه خرید هواپیما از بوئینگ و ایرباس میوه برجام بود، ادامه داد: باقی وزارتخانه‌ها نیز از فرصت برجام استفاده کنند، خوشبختانه وزارت راه توانست این فرصت طلایی را غنیمت بشمرد و یکی از بزرگ‌ترین مشکلات حمل‌ونقلی کشور یعنی فرسودگی ناوگان هوایی را رفع نماید.

وی به مسیر سخت مذاکرات سیاسی با قدرت‌های جهانی (برجام) و هم‌چنین تلاش‌های رژیم صهیونیستی علیه قرارداد خرید هواپیما اشاره کرد و گفت: اینکه علیرغم تمام فشارها ایران توانست این قراردادها را عملیاتی کند نشان‌دهنده اقتدار سیاسی جمهوری اسلامی ایران و هم‌چنین نشان‌دهنده تعامل بالایی است که سیاستمداران ما با جهان دارند.

به گفتهٔ این عضو کمیسیون انرژی مجلس، مخالفت‌های غیرکارشناسی با خرید هواپیما در داخل کشور و هم‌چنین تلاش‌های دشمنان ایران در خارج از کشور، مسیر مذاکرات را چندبار به حاشیه راند اما انجام این قراردادها در نهایت این پیام را به جهان مخابره کرد که چه دولت فعلی و چه دولت آینده آمریکا تحت فشارهای بین‌المللی و مواضع به حق ایران نمی‌توانند از تعهدات خود سرباز بزنند. 

نظر شما