شناسهٔ خبر: 32938 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

محسنی درجمع خبرنگاران:

جزئیات آخرین وضعیت سرمایه‌گذاری ۳۴۰۰ میلیارد ریالی بنادر سه‌گانه مکران/ جابجایی روزانه ۸ هزار مسافر دریایی از بندر شهیدحقانی/ فروش بلیط مسافری بندر شهیدحقانی در سطح شهر

محمد محسنی مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر ضمن تشریح آخرین وضعیت بنادر سه‌گانه مکران از تمهیدات جدید برای رفاه حال مسافران در پایانه مسافری شهیدحقانی در آستانه نوروز ۹۶ خبرداد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی محمد محسنی مدیر اداره بنادر و دریانوردی شهید باهنر درجمع خبرنگاران، گفت: سازمان بنادر به عنوان سازمان پیشرو اولین سازمانی است که درحوزه توسعه و ایجاد زیر ساخت های لازم در سواحل مکران اقدام کرده است و از ابتدا تاکنون بالغ بر ۳هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال درحوزه بندرگاهی و ایجاد زیر ساخت‌ها در سه بندر بزرگ بازرگانی سیریک، جاسک و تیاپ سرمایه گذاری کرده است.

وی درخصوص آخرین وضعیت بنادر سه گانه مکران، گفت: کار لایروبی و ایجاد عمق لازم برای تردد شناورهای بازرگانی و تجاری در بندرسیریک به پایان رسیده است. دربندر جاسک بالغ بر ۹۵ درصد کارلایروبی تمام شده است هم چنین لایروبی در بندر تیاپ با پیشرفت ۳۰ درصدی همراه بوده است و خوشبختانه علاوه بربحث تجاری و بازرگانی بنادر شرق هرمزگان رویکرد گردشگری دریایی و فعال‌سازی دو خور طبیعی بزرگ در تیاپ را نیز داشته‌ایم.

ارتقای بندرگاه تیاپ از بندرملوانی به بندربازرگانی

وی ادامه داد: سال گذشته با فراهم آوردن امکانات و زمینه های گردشگری در این دو خور نزدیک به ۲۰۰ هزار نفر بازدیدکننده و گردشگر دریایی داشتیم و ارتقای بندرگاه تیاپ از بندرملوانی به بندربازرگانی و تجاری سرعت زیادی به خودگرفته است.

وی با بیان اینکه درحال حاضر کار ساخت اسکله جدید ۲۰۰ متری بندر سیریک توسط وزارت راه و شهرسازی و سازمان بنادر درحال برررسی است، گفت: بندرجاسک شرقی ترین بندرگاه تجاری استان هرمزگان است که در حوزه دریایی آزاد قرار گرفته است و با لایروبی انجام شده هم اکنون شاهد تردد شناورهای خارجی و ایرانی در آن هستیم.

محسنی افزود: بندر جاسک در سواحل دریایی عمان واقع است که آنجا تنها محل زیست‌گاه فانوس ماهی و یال اسبی است که در گروه ماهی‌های صادراتی قرار دارد و جاسک تنها بندری است که کار خدمات دهی به شناورهای تجاری و صنعتی این مکان را می‌دهد.

وی با بیان اینکه سازمان بنادر درحال حاضر پاسخگوی نیازهای تجارت و حوزه اقتصاد این مناطق هست و این سه بندر خوشبختانه در حوزه طرح توسعه مکران قرار گرفته است ،گفت: بالای ۶۰ درصد سواحل مکران در استان هرمزگان واقع است و به همین دلیل می طلبد که نگاه به توسعه و افزایش خدمات بندری و دریایی در این مناطق چدی گرفته شود.

جابجایی روزانه ۸ هزار مسافر دریایی از بندرشهیدحقانی

محسنی در خصوص خدمات سفرهای دریایی نیز گفت: بالغ بر ۹۵ درصد خدمات سفرهای دریایی ایران در استان هرمزگان انجام می شود و پایانه بزرگ مسافری شهیدحقانی به عنوان بزرگترین پایانه مسافری ایران کار خدمات رسانی را از مدت ها پیش آغاز کرده است.

وی با اعلام اینکه در این دوره نگاه سازمان بنادر به توسعه خدمات دریایی رشد و جهش قابل توجهی داشته است گفت: در شرایط عادی و معمولی روزی ۶ تا ۸ هزار نفر مسافر در بندر شهیدحقانی به مقاصد قشم و هرمز جابجا می‌شود که با احتساب خدمات ورودی به رقم ۱۶ هزار نفر می رسد.همین موضوع می طلبد که زیرساخت ها قوی‌تر شود.

محسنی خبرداد یکی از دلایل ترافیک در بندرحقانی وجود دفتر فروش بلیط در این بندر است به همین دلیل امسال استقرار دفاتر فروش بلیط را درمراکز شهر داریم و دفاتر فروش بلیط از بندر خارج می‌شود، ضمن انکه انتخاب ساعت حرکت و نوع شناور را هم در اختیار مسافران قرار می دهیم.

وی هم چنین گفت: هم اکنون ظرفیت صندلی سفرهای دریایی در بندر شهید حقانی ۴ هزار و هشتصد صندلی سفر است و هم چنین  ۴۶ فروند شناور فعال داریم و امیدواریم تا عید نوروز ۲ شناور دیگر به ظرفیت بندر اضافه شود.

نظر شما