به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد، محمدعلی علیمردانی گفت: ساخت جاده دوگنبدان به باباکلان با یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال، یاسوج به سپیدان ۴۵۰ میلیارد، یاسوج به سمیرم ۳۸۵ میلیارد ریال، سی سخت به یاسوج ۱۳۰ میلیارد ریال، سرفاریاب به باغچه سادات ۹۸ میلیارد، منطقه زیلایی ۱۰۰ میلیارد ریال، بهمئی ۱۰۰ میلیارد و لیکک ۳۵ میلیارد ریال از مهمترین طرحهای راهسازی کهگیلویه و بویراحمد است.
وی اتصال یاسوج به آزادراه شیراز اصفهان را از برنامههای جدی این اداره کل برای توسعه راهها در این استان ذکر کرد و گفت: طرح مطالعاتی آن در دست اجراست.
علیمردانی بیان کرد: تکمیل ساخت چهارخطه سمیرم یاسوج به سمیرم از دیگر برنامههای مهم در دست اجرای توسعه راههای ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد است که ۳۸ کیلومتر آن هماکنون در حال مطالعه، ۱۲ کیلومتر در حال مناقصه، ۶ کیلومتر در دهه فجر بهرهبرداری و ۶ کیلومتر دیگر در حال ساخت است که در سال ۹۶ بهرهبرداری خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تکمیل جاده پاتاوه به دهدشت از دیگر طرحهای بزرگ در دست اجراست که قطعه دوم آن در نیمه دوم سال آینده بهرهبرداری خواهد شد.
علیمردانی با اشاره به در دست ساخت بودن جاده دوگنبدان به باباکلان بیان کرد: این طرح هم با یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نقش مهمی در خروج تعداد زیادی روستا از بنبست ارتباطی دارد که پنج کیلومتر آن در روز پنجشنبه ۲۱ بهمن بهرهبرداری خواهد شد.
وی افزود: ۲۷۵ کیلومتر راه در این استان برای تسریع در روند اجرایی، اعتبار ملی دریافت خواهند کرد.
علیمردانی اظهار کرد: بیشتر این راهها روستایی و فرعی هستند که با اخذ مجوز ملی روند اجرایی آنها نیز شتاب بیشتر خواهد گرفت.
وی اعتبار ابلاغ شده برای آسفالت شدن این راهها را ۲۹۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: امسال ۱۷۰ کیلومتر راه ارتباطی در قالب راه روستایی، راه اصلی و بزرگراه در این استان در بخش بهسازی، ساخت و بهسازی به بهرهبرداری رسیده است.
وی بیان کرد: ساخت ۲/۵ کیلومتر راه در محور اقلید به یاسوج ۶ کیلوگرم در جاده سمیرم به یاسوج، ده برآفتاب ۶/۵ کیلومتر، شاه غالب ۱۸ کیلومتر، راه روستایی لوداب ۲۰ کیلومتر از مهمترین این طرحهای راهسازی بهرهبرداری شده سال جاری در این استان است.
۲ هزار و ۷۰۰ کیلومتر از ۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر راه روستایی در این استان آسفالت شد که شاخص پایینی است.
۶ هزار و ۵۴۸ کیلومتر راه ارتباطی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان ۱۴۲ کیلومتر بزرگراه، ۵۰۵ کیلومتر اصلی و یکهزار و ۲۳۸ کیلومتر فرعی است.
نظر شما