شناسهٔ خبر: 35333 - سرویس هوایی
نسخه قابل چاپ

مه آبادی خبر داد:

بازگشایی راه‌های هوایی جدید در فضای آسمان کشور/ سال آینده تمامی سامانه‌های ارتباطی نوسازی خواهد شد/ تاکید بر هم‌افزایی بخش‌های مختلف حوزه صنعت هوایی

رحمت‌اله مه‌آبادی مدیرعامل شركت فرودگاه های‌كشور از ایجاد راه‌های جدیدی در فضای كشور خبر داد ‌گفت: سال آینده تمامی سامانه‌های ارتباطی ما نوسازی خواهد شد و درحال حاضر تجهیزات موردنیاز خریداری و درحال نصب است كه خلبانان راحتر می‌توانند با مراكز كنترل، تقرب و برج مراقبت پرواز ارتباط برقرار كنند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری رحمت‌اله مه آبادی مدیرعامل شركت فرودگاه های كشور در مراسم گردهمایی انجمن شركت‌های هواپیمایی از یكطرفه و كوتاه شدن را‌های هوایی كشور خبرداد و گفت: این امر منجر به كاهش مصرف سوخت كه مصداق بارز تحقق اقتصاد مقاومتی در فضای كشور است، خواهد شد.

وی ادامه داد: با مصوبه ای كه به تصویب شورای عالی امنیت ملی و ستاد كل نیروهای مسلح رسیده است به زودی راه های جدیدی در فضای كشور ایجاد می شود كه می تواند تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

مدیرعامل شركت فرودگاههای كشور همچنین از امضا قرارداد بازآفرینی ساختار فضای كشور خبرداد و اظهار امیدواری كرد ظرف ۱۸ ماه آینده این پروژه با مساعدت سازمان به انجام برسد.

مه آبادی همچنین از خرید و نصب تجهیزات ناوبری هوایی خبرداد و گفت: سال آینده تمامی سامانه های ارتباطی ما نوسازی خواهد شد و در حال حاضر تجهیزات مورد نیاز خریداری و در حال نصب است كه خلبانان راحتر می توانند با مراكز كنترل، تقرب و برج مراقبت پرواز ارتباط برقرار كنند.

تاکید بر هم‌افزایی بخش‌های مختلف حوزه صنعت هوایی

 علی زنگنه رئیس هیات مدیره انجمن شركت های هواپیمایی نیز در این نشست به تشریح گزارش عملكرد انجمن پرداخت و خواستار وحدت و یكپارچگی به منظور رهایی از مشكلات موجود در صنعت حمل و نقل هوایی بین اركان مختلف از جمله سازمان هواپیمایی كشوری به عنوان مرجع حاكمیتی، شركت فرودگاه ها و شركتهای هواپیمایی شد.

وی اظهارداشت: هر چه بیشتر تعامل و هماهنگی بین شركت های هواپیمایی، شركت فرودگاهها و سازمان هواپیمایی كشوری بیشتر باشد ما موفق تر به اهدافی كه در مجموعه حاكمیتی نظام تعریف شده است دست خواهیم یافت و این امر محقق نخواهد شد جز با تعامل، همكاری و هماهنگی بین اركان مختلف صنعت.

رئیس هیات مدیره انجمن شركت های هواپیمایی، افزود: باید كمك كنیم كه این هم افزایی برای رفع موانع صورت گیرد و از ظرفیت ها، توان و امكانات در اختیار هر كدام از بخش ها به ویژه انجمن بهره بگیریم تا بتوانیم به اهداف مد نظر دست یابیم.

وی، كاهش و جلوگیری از افزایش هزینه های شركت های هواپیمایی و هلی كوپتری، اجرای مصوبه كاهش ضریب تعرفه عوارض فرودگاهی از ۴۰ درصد به ۲۶ درصد در فرودگاههای مناطق آزاد كیش و قشم، حذف عوارض شهرداری و هلال احمر، حذف مالیات بر ارزش افزوده، ورود هواپیماها، معافیت گمركی قطعات و موتور هواپیما، جلوگیری از نقدی شدن پرداخت هزینه سوخت مصرفی، كاهش نرخ سوخت هواپیماهای باری و هلی كوپتری، بهبود اقتصاد شركت‌های هواپیمایی، تهیه پیش نویش قوانین گمركی، تشكیل كترینگ متمركز با سرمایه گذاری شركت ها، تشكیل موسسه آموزشی با سرمایه شركت ها، تعامل و همكاری با مراجع قانونگذاری و سایر نهادها، استفاده از ظرفیت‌های اتاق ایران برای حل مشكلات صنعت حمل و نقل هوایی، طرح مشكلات صنعت در نهادهای نظارتی و حاكمیتی، اجرای تبصره ۲۳ قانون بودجه سال جاری و ... را از جمله اقدامات و پیگیری های انجمن در طول سال ۹۵ برشمرد.

نظر شما