شناسهٔ خبر: 35714 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری عنوان کرد

برنامه‌ریزی برای حذف سالانه ۳۱ نقطه حادثه‌خیز محورهای کشور با کمک خیرین/ احداث سالیانه حدود ۱۰ دستگاه پل در نقاط صعب‌العبور روستاها/ اتمام آسفالت ۹۰۰ کیلومتر راه روستایی با کمک خیرین

ولی فقیهی مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری از هدف‌گذاری این انجمن برای شناسایی نقاط حادثه‌خیز در شبکه راه‌های موجود و حذف سالیانه ۳۱ مورد آنها با کمک خیرین خبر داد.

ولی فهيمی، مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی در بیان اهداف اصلی و برنامه‌های اولویت‌دار این انجمن عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اصلی انجمن شناسایی و تهیه فهرستی از نقاط حادثه‌خیز در شبكه راه‌های مواصلاتی موجود و حذف سالیانه حداكثر ۳۱ مورد آنهاست. همچنین درنظر داریم بر اساس درخواست‌ها و نیازهای اولویت‌دار سالانه حدود ۳۵۰ کیلومتر راه را در روستاها و مناطق محروم کشور بهسازی یا آسفالت کنیم و نیز با اولویت استان‌های کمتر توسعه یافته سالانه ۱۰ دستگاه پل فلزی را در نقاط صعب‌العبور روستاها احداث کنیم.

فهيمی افزود: از دیگر اهداف پیش‌بینی شده برای این انجمن می‌توان به گریدرزنی و تسطیح سالیانه حدود ۶۰۰ کیلومتر از راه‌های ناهموار روستایی، جمع‌آوری پل‌های خرپایی و یا بیلی موجود در محل‌هایی كه كاربردی ندارند و انتقال آنها به محل‌های مورد نیاز و اصلاح طرح هندسی راه‌های روستایی در جهت کاهش حوادث اشاره کرد.

مدیرعامل انجمن خیرین راه و ترابری گفت: برای رسیدن به اهداف درنظر گرفته‌شده به بیش از ۶۰ میلیارد ریال اعتبار در اختیار انجمن نیاز داریم که برای تامین این منابع تلاش شده ضمن فعال‌سازی خیرین زمینه را برای صدور حداقل ۱۵ هزار تن قیر رایگان در اجرای ۳۵۰ کیلومتر آسفالت راه‌های روستایی فراهم کنیم. همچنین با همکاری ادارات کل راه و شهرسازی و ماشین‌سازی اراک و نیز مشارکت خیرین پل‌های بیلی و خرپایی را در محل‌های مورد نیاز در روستاها نصب می‌کنیم.

وی افزود: ۵۰ پروژه راهسازی را در روستاها و مناطق محروم در اولویت اجرا قرار داده‌ایم که برای آنها مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد هزینه شده است.

فهيمی همچنین در معرفی مهمترین پروژه‌های اجرا شده توسط انجمن خیرین راه و ترابری از سال ۹۳ تاکنون عنوان کرد: تاکنون توانسته‌ایم با مشارکت خیرین ۹۰۰ کیلومتر راه روستایی را در روستاهای مازندران، کرمان، زنجان، فارس، البرز و فارس آسفالت کنیم. همچنین ۲۲ دستگاه پل را در روستاهای لرستان، گلستان و چهارمحال و بختیاری احداث کرده‌ایم. از دیگر اقدامات ما می‌توان به رفع پنج نقطه حادثه‌خیز در محورهای استان مرکزی، ساخت ۱۴ کیلومتر راه روستایی در گیلان و تعریض راه مواصلاتی روستاهای هشتگرد البرز اشاره کرد.

نظر شما