این نامگذاری فقط به بزرگداشت یک روز محدود نمیشود، حدود سه سال پیش سند ملی راهبردی احیاء، بهسازی و نوسازی و توانمندسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد شهری(سندملی بازآفرینی شهری پایدار) باهدف جلب همکاری و مشارکت کلیه دستگاههای مرتبط درفرایندب ازآفرینی پایدار محدودهها و محلههای هدف مصوب شد.
این سند به منظور حفظ حقوق شهروندی، ارتقای کیفیت زندگی، بازیابی هویت شهری و اعمال حکمروایی محلی پیگیری شده است که این اهداف بدون حضور تمامی کنشگران این عرصه بخصوص تشکلها و سازمانهای مردم نهاد مقدور نخواهد بود.
از این رو شرکت مادرتخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، ظرفیتسازی و نهادسازی رابه عنوان یکی از ۹ گام کلیدی در تبیین، توسعه و اجرای سیاست بازآفرینی شهری مطرح و پیگیری مینماید که تقویت نقش سازمانهای مردم نهاد (سمنها) یکی از اصلی ترین اقدامات در این زمینه است .
همچنین پیرو سیاستهای مسئولیت اجتماعی وزارت راه و شهرسازی به عنوان یک نهاد حاکمیتی با آگاهی از اهمیت آثار و پیامدهای اقدامات خود در اجتماعات انسانی و محیط زیست، هر فعالیت داوطلبانه و مردمی در این زمینه ارج نهاده میشود.
امید است از طریق تعامل سازنده میان دولت و تشکلهای مردمی بتوان سبب ساز پیوند هر چه بیشتر دولت و ملت شد و در این مسیر با تبیین راه حلهایی مدبرانه برای عبور از مسائل جامعه و افزایش زیستی بانشاط و مترقی در سرزمین عزیزمان ایران گام برداشت.
*معاون وزیر راه و شهرسازی
نظر شما