شناسهٔ خبر: 45492 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

محسنی بندپی اعلام کرد:

مرگ ۱۵ هزار و ۹۰۰ نفر در سال ۹۵ بر اثر سوانح ترافیکی/ حدود ۸۰ هزار معلول پیامد حوادث ترافیکی

محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۵ هزار و ۹۰۰ نفر در سال گذشته، جان خود را در اثر حوادث ترافیکی از دست دادند و پنج برابر این تعداد نیز دچار معلولیت شدند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، انوشیروان محسنی بندپی در همایش فرهنگ نیکوکاری و خیرجمعی و تجلیل از نیکوکاران و خیرین سلامت اجتماعی اظهار کرد: با توجه به رشد آسیب‌های اجتماعی، سوانح ترافیکی، اختلالات ژنتیکی و دیگر عوامل با زنان سرپرست و بد سرپرست، کودکان بدسرپرست، معتادان متجاهر و افراد دچار معلولیت روبرو هستیم. 

وی استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد را یکی از مهم‌ترین عوامل تاثیرگذار در کاهش و کنترل انواع آسیب‌ها برشمرد و با تاکید بر ترویج خیر جمعی در جامعه افزود: ما در کنار دولت نیازمند همراهی افراد خیر و نوع دوست هستیم چراکه معتقدیم بهزیستی بیش از هر نهاد و دستگاهی منشاء اقدامات اثر بخش است.

وی تاکید کرد: باید از رویکرد اجتماع محورانه و همچنین ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد بهره‌مند شویم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور، تلاش علمی و فرآیند محور برای پیشگیری از بروز و شیوع آسیب‌های اجتماعی را از راهبرد‌های بهزیستی برای مقابله با آسیب‌ها عنوان کرد و گفت: از دیگر راهبرد‌های این سازمان می‌توان به استانداردسازی خدمات با بهره گیری از نیرو‌های متخصص و گسترش خیرجمعی اشاره کرد.

محسنی بندپی تاکید کرد: باید در کنار دولت بتوانیم افراد نیکوکار و نوع دوست را پای کار بیاوریم چراکه نمی‌توانیم در جامعه‌ای زندگی کنیم که بی‌اعتنا به سرنوشت دیگران باشیم و از سوی دیگر آموزه‌های دینی نیز ما را به این کار رهنمون می‌شود.

وی تصریح کرد: امروز در جامعه شاهد وجود افرادی هستیم که از فرصت‌های برابر بهره‌مند نشده‌اند؛ اینگونه افراد دچار آسیب‌هایی شده اند که نیازمند کمک و توجه ویژه هستند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: طبق نگاه آینده نگر باید شرایطی فراهم کنیم که دیگران را مورد محبت قرار دهیم.

محسنی بندپی یادآور شد: سازمان بهزیستی کشور در صدد تخصصی و آینده محور کردن برنامه‌های خود برای جلوگیری از ایجاد معلولیت‌ها است.

براساس گزارش ایرنا، غلامرضا حیدری نماینده مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش با اشاره به افزایش بودجه برای سه برابر شدن مستمری مددجویان در سال جاری، گفت: باید نسبت به سلامت اجتماعی توجه ویژه‌ای داشت، اما در کنار آن نباید بحث اشتغالزایی مددجویان را نادیده گرفت چراکه هرچه میزان توانمندسازی مددکاران افزایش یابد، اشتغال زایی آنان افزایش و سلامت اجتماعی نیز ارتقا می‌یابد.

نظر شما