شناسهٔ خبر: 47006 - سرویس بنادر و دریانوردی
نسخه قابل چاپ

عفیفی پور اعلام کرد:

هرمزگان پیشگام در اجرای مطالعات مدیریت یکپارچه سواحل/ ICZM بیانگر توجه ویژه سازمان بنادر به مسئولیت‌های اجتماعی است

عفیفی پور مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان و دبیر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان انجام مطالعات ICZM را به عنوان یکی از مسئولیت‌های اجتماعی مهم سازمان بنادر در حوزه مدیریت و استفاده بهینه از سواحل دانست.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، اله مراد عفیفی پور ، پس از پایان یازدهمین نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان در جمع خبرنگاران گفت: طرح مدیریت یکپارچه سواحل استان هرمزگان طی بیش از یک دهه اخیر به منظور استفاده بهینه از نعمت خدادادی دریا و ساحل در دستور کار سازمان بنادر قرار گرفت.

عفیفی پور با بیان اینکه افق‌های تازه‌ای را فرا روی توسعه دریا محور در این استان قرار می‌دهد، گفت: این طرح مشکل مبنا، هدف‌گرا، ملاحظه گر، محیط‌زیست محور و اقلیم گستر و کاملاً مبتنی بر ملاحظات سیاسی، امنیتی و پدافندی تهیه شده است.

وی افزود: انجام این مطالعات بسیار مهم با همکاری سه شرکت مشاور و سه مجموعه دانشگاهی چهار مرحله تبیین، تشریح، تلفیق و تدقیق طی مدت ۱۴ سال به انجام رسید و برش استانی آن در پهنه جغرافیای هرمزگان نیز به سرانجام رسید که با ارائه نتایج آن در نشست یازدهم کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان، مورد استقبال نماینده عالی دولت در هرمزگان قرار گرفت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان اضافه کرد: نقشه‌ها و بانک اطلاعات جامع مربوط به سواحل استان هرمزگان برای هفت شهرستان ساحلی بندرعباس، پارسیان، بندر لنگه، بندر خمیر، میناب، سیریک و جاسک تهیه شده است.

عفیفی پور تصریح کرد: استان هرمزگان به دلیل سهم چشمگیر ۴۰ درصد از مجموع ۵۸۰۰ کیلومتر نوار ساحلی کشور نقشی مهم در مدیریت سواحل ایفا می‌کند و نخستین استانی محسوب می‌شود که در سطح هفت استان ساحلی کشور طرح تدقیق مدیریت یکپارچه ساحلی آن به اتمام می‌رسد.

دبیر کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان گفت: انتظار ما این است که بر اساس تأکیدات استاندار، تمامی دستگاه‌های اجرایی نتایج این مطالعات را مبنای عمل خود در مباحث مدیریتی، توسعه‌ای سرمایه‌گذاری و ... قرار دهند و تأثیرات آن نه تنها در تصمیمات مدیریتی ملموس باشد بلکه چارچوب‌های در روی زمین نیز پیاده‌سازی شود تا ساحل‌نشینان خلیج‌فارس و دریای عمان بهره کافی و وافی داشته باشند.

این مقام مسئول با اشاره به تکالیف حاکمیتی سازمان بنادر در حوزه مدیریت سواحل و همچنین انجام مطالعات ICZM بیان کرد: برای اطلاع‌رسانی گسترده از ابعاد مختلف این طرح و استفاده بهینه از سواحل استان به ساحل‌نشینان، همکاری رسانه‌ها بسیار اثرگذار است و مشارکت دستگاه‌های اجرایی، فرمانداران و مقامات محلی نیز در اجرا و پیاده‌سازی نتایج این مطالعات در چارچوب برنامه تدوین شده بسیار کارگشاست.

وی در پایان گفت: امیدواریم با همکاری نهادهای متولی و دست‌اندرکار، بتوانیم استفاده بهینه‌ای از سواحل داشته باشیم تا هم نسل امروز هرمزگانی‌ها بتوانند از این نعمت خدادادی بهره‌مند شوند و هم میراثی برای آیندگان باقی بماند.

نظر شما