به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان، این کارگروه با موضوعیت بررسی وقوع زلزله اخیر در غرب کشور و شناسایی نقاط ضعف و آسیبپذیر در سازههای تخریب شده و اخذ تدابیر لازم جهت جلوگیری از آسیبهای آتی به ریاست حجت اله غلامی مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان برگزار شد.
با توجه به عدم امکان پیشبینی زلزله، راهکارهای پیشنهادی از جمله مقاومسازی سازهها و ساختمانهای موجود، نظارت بر آییننامههای ساخت و ساز و استفاده از تکنولوژیهای جدید، توسعه ایستگاههای لرزهنگاری، آموزش عمومی و اجرای مانور زلزله و ترسیم طرحهای کمکرسانی ارائه گردید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان گفت: در خصوص ایمنی ساختمانهای بلندمرتبه، این کار در شهر اصفهان با محوریت شهرداری و در شهرستانها با محوریت فرمانداریها در حال انجام است.
وی با تأکید بر دقت در اجرای قوانین بر اساس آییننامهها اظهار داشت: لازم است برای پایداری و ایستایی ساختمانهای دولتی، مدارس، بیمارستانها و ساختمانهای عمومی کار ویژهای در استان انجام پذیرد تا در آینده با بحران مواجه نشویم.
منصور شیشهفروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان نیز با متذکر شدن وظایف این کارگروه در استان اظهار داشت: این کارگروه باید هر دو ماه یکبار در استان تشکیل و مسائل و سیاستگذاریها را بررسی نماید.
وی با توجه به وجود ۹ دستگاه لرزهنگار در استان، قول نصب ۵ دستگاه لرزهنگار دیگر را در این جلسه مطرح نمود که با وجود این ۱۴ دستگاه امکان ثبت وقوع این حوادث بیشتر خواهد شد.
نظر شما