به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدعلی حسنزاده روز دوشنبه درحاشیه همایش هماندیشی توسعه حمل و نقل ریلی در بنادر در بهشهر در گفتوگو با خبرنگاران افزود : هماکنون سالانه حدود ۱۵ میلیون تن بار از طریق بنادر کشور ترانزیت میشود.
وی همچنین گفت : سازمان بنادر و دریانوردی تمام محدودیت و موانعی را که در راه جا به جایی کالاهای ترانزیتی از لحاظ نرمافزاری و سختافزاری وجود داشت، بر طرف کرده است.
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر افزود : در بنادر شمال کشور در حاشیه جنوبی دریایخزر نیز ظرفیتهای خوبی ایجاد شده است و با راهاندازی شبکه ریلی رو رو این ظرفیتها افزایش خواهد یافت و بندرامیر آباد در اولویت این کار قرار دارد.
حسنزاده تخفیف تعرفههای جابهجایی و ترانزیت بار در بنادر را یکی از برنامههای سازمان متبوعش برای توسعه در این بخش دانست.
توسعه گردشگری دریایی در بنادر
معاون سازمان بنادر و دریانوردی همچنین اعلام کرد که طرح توسعه گردشگری و مسافرت دریایی نیز در بنادر در دستور کار قرار گرفته و در سال جاری ۲ تفاهمنامه با شرکتهای سرمایهگذار امضا شده است.
حسنزاده یکی از تفاهمنامههای امضا شده را مربوط به توسعه گردشگری دریایی و مسافر در بنادر شمالی و دیگری را مربوط به بنادر جنوبی کشور معرفی کرد و افزود که طرح توسعه گردشگری دریائی برای سایر بنادر کشور هم اجرایی میشود.
معاون سازمان بنادر و دریانوردی ایران گفت که تمام طرح های سرمایه گذاری و زیرساختی خصوصی که در بنادر کشور با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصدی دارند، تعیین تکلیف می شود.
ایرنا از قول حسنزاده نوشت : برخی از این سرمایه گذاران با موانعی از جمله مالی مواجهند که قرار شده تا از محل تسهیلات وجوه اداره شده به این واحدها کمک شود تا به بهره برداری برسند.
وی تعداد طرح های در حال اجرا با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در سازمان بنادر را اعلام نکرد.
فاز دوم چابهار آماده سرمایهگذاری خارجی
معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی ایران گفت که تقاضا برای سرمایه گذاری خارجی در بنادر جنوبی و چابهار رونق خوبی دارد به طوری که در فاز اول قرارداد ۱۰ ساله با کشور هند منعقد شده است.
وی در پایان افزود: برای فاز دوم نیز که حدود ۱۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، آماده عقد قرارداد با متقاضیان سرمایه گذاری هستیم و هر کشوری که تمایل دارد می تواند ورود پیدا کند.
نظر شما