به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمدسعید ایزدی گفت: در برخی موارد شاهد آن هستیم که زحمت و خدمات برخی از مدیران دولتی که با خون جگر در جهت خدمت به مردم تلاش کرده اند نادیده گرفته میشود و در مقابل نقدهای گزندهای به آنها وارد میشود.
معاون معماری و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی، تاکید صرف بر نقاط ضعف مدیران و متولیان دولتی و غفلت از خدمات مثبت آنها و نقد مخرب را برای شهروندان و کشور یک آسیب جدی دانست و بیان کرد: این نقدهای بی رحمانه باعث خواهد شد که افراد دلسوز و کارشناسان متخصص ناامیده شده و از چرخه خدماترسانی خارج شوند و در اثر این رویه شاهد افزایش فرار مغزها خواهیم بود.
وی نقدهای مخرب را به محملی برای شانه خالی کردن از بار مسئولیت دانست و گفت: با این روال و فضای ایجاد شده به نظر میرسد که نمیتوانیم مشکلات را مدیریت کنیم و به نتیجه مطلوبی برسیم.
ایزدی همچنین تاکید بر احیای بافتهای فرسوده را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم تمام تلاش دولت بر این بوده است که در فرآیند احیای بافتهای فرسوده، تمرکز اصلی بر بهسازی با محوریت افزایش کیفیت باشد و تجربه ارزشمند بهسازی بافتهای فرسوده در شهرهای قزوین، رشت و ... نشان داده است که شرایط برای عملیاتی شدن احیای بافتهای فرسوده فراهم شده است.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه اجرای سیاستهای دولت در حوزه شهری و احیای بافتهای فرسوده منوط به تعامل دوجانبه بین مجلس و دولت است با طرح این سوال که دولت مگر میتواند بدون کمک مجلس، سیاستهای مدنظرش را اجرایی کند؟ تاکید کرد: اجرایی کردن سیاستهای دولت منوط به قانون است و بنابراین مجلس باید به دولت در جهت اجرای سیاستها و برنامه هایش کمک کند و پشتوانههای قانونی لازم را مهیا کند.
نظر شما