شناسهٔ خبر: 51651 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

در جلسه معاون وزیر راه و شهرسازی با پیمانکاران مطرح شد:

تاکید بر استفاده از از توان و تجهیزات داخلی در پروژه‌ها

جلسه معاون وزیر راه و شهرسازی در دیدار نوروزی با مدیرعامل شرکت های پیمانکاری و مهندسین مشاور گفت: نام گذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی که هدف غایی آن اشتغالزایی و توسعه در کشور است و از طرفی تعداد چشمگیر افراد شاغل در پروژه های عمرانی، وظیفه ما را در استفاده از توان و پتانسیل داخلی در پروژه ها سنگین تر می کند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، عصر امروز دیدار نوروزی معاون وزیر راه و شهرسازی با مدیرعامل شرکت های پیمانکاری و مهندسین مشاور برگزار شد.
در این دیدار خیراله خادمی ضمن تبریک سال نو از همراهی و همدلی خانواده بزرگ ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل در کشور تقدیر و تشکر کرد و با تعبیر سال سخت و خوب ۱۳۹۶ از سالی که گذشت یاد کرد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه افتتاح راه آهن کرمانشاه در آخرین روز سال گذشته توسط رییس جمهور را به عنوان آخرین پروژه ملی باعث افتخار مجموعه راهسازی کشور دانست و گفت: افتتاح و تحویل کامل راه آهن کرمانشاه در سال گذشته و افتتاح پروژه  آستارا-آستارا در روزهای ابتدایی سال جدید بنابر ضرب المثل معروف نشان از نکو بودن سال جدید و برداشته شدن گام های بلند در توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور دارد.
خادمی همراهی جامعه مهندسی کشور در سال ۱۳۹۶ را سبب دستیابی به اهداف دانست و با اشاره به محدودیت‌های بودجه‌ای و کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی بودجه شرکت ساخت در سال جدید گفت: در سال ۱۳۹۶ به شرکت ساخت و توسعه ۴ هزار ۸۰۰ میلیارد تومان از منابع مختلف اعتبار ابلاغ شد که حدود ۸۵ درصد آن از سایر منابع که بیشتر شامل اسناد خزانه بود، تخصیص یافت و از این میزان تنها ۲۰۰ میلیارد تومان آن نقدینگی بود.

وی توجه به نام گذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری را سرلوحه کارها دانست و از همه ی شرکت های فعال در زیرساخت های حمل و نقل خواست: در بخش طراحی و اجرای پروژه ها همچون گذشته با تکیه بر توان داخلی کارها را به انجام برسانید، در زمینه تجهیزات و مصالح هم از شما خواهش دارم تا جایی که امکان دارد از تولیدات داخلی بهره ببرید که در نهایت به اشتغالزایی و توسعه کشور خواهد انجامید.

معاون وزیر راه و شهرسازی توجه به بحث توسعه پایدار در پروژه های زیرساختی حمل و نقل را از دیگر موارد دارای اهمیت عنوان و اضافه کرد: دیگر ساخت پروژه ها تنها به خود پروژه محدود نمی شود و آنچه دارای اهمیت است توجه به اثرات بلند مدت پروژه ها در شاخص های اجتماعی، اقتصادی، بنیادی و زیست‌محیطی است.

خادمی ادامه داد: توجه به منظر راه از دیگر مواردی است که با ابلاغ آیین نامه آن به طور رسمی در دستور کار قرار گرفته و ما از شما به عنوان بخش فنی و مهندسی کشور در ساخت راه میخواهیم تا در این زمینه ضمن همکاری با شرکت پیشنهادهای خود را نیز در اختیار ما قرار دهید تا بتوانیم بحث معماری و منظر راه را در ساخت پروژه های زیربنایی لحاظ کنیم.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه در نظر گرفتن جوانب مختلف مربوط به گردشگری راه را از دیگر مواردی برشمرد که بایست در سال جدید به آن توجه ویژه ای شود و گفت: اینکه راه تنها به عنوان مسیر اتصال در نظر گرفته نشود و به اصطلاح خود راه مقصد گردشگری باشد بحثی است که در تاریخ راهسازی ما امری ریشه دار به حساب می آید که امید داریم شرکت های مهندسین مشاور در طرح ها به این موضوع توجه ویژه داشته باشند.

خادمی همچنین  با اشاره به نام گذاری سال جدید گفت: نام گذاری امسال به نام حمایت از کالای ایرانی که هدف غایی آن اشتغالزایی و توسعه در کشور است و تعداد چشمگیر افراد شاغل در پروژه های عمرانی، وظیفه ما را در استفاده از توان و پتانسیل داخلی در پروژه ها سنگین تر می کند.

وی سال ۱۳۹۷ را سال شکوفایی بخش آزادراهی دانست و گفت: علاوه بر پروژه های میانه-بستان آباد، مهاباد-ارومیه و قزوین-رشت که در نیمه اول سال جاری به بهر برداری می رسند امسال در زمینه آزادراهی نیز شاهد افتتاح قطعه اول آزادراه تهران-شمال، بخش عمده آزادراه جنوبی تهران، آزادراه خرم آباد-بروجرد، آزادراه همت-کرج و قطعات عمده آزادراه ارومیه-تبریز خواهیم بود.

نظر شما