به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، کی تاک لیم درهفتاد و دومین اجلاس کمیته حفظ محیطزیست دریایی ،افزود: برای آنکه بتوان برای حفظ محیط زیست دریایی اقدام کرد باید ۵ موضوع را در دستور کار قرار داد.اولین محور، تدوین استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای است.دومین موضوعی که کشورها باید مدنظر قرار دهند، معضل دفع زباله های پلاستیکی در دریا است.
وی ادامه داد:سومین اقدامی که باید در دستور کار قرار گیرد،ترغیب کشورها جهت الحاق به کنوانسیون بازیافت ایمن کشتیها، چهارم؛اعمال اصلاحات به کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتی ها و پنجم؛الزامات مربوط به استفاده از سوخت کم سولفور کشتی ها از دیگر موارد ضروری برای حفظ محیط زیست دریایی است.
اجلاس کمیته حفظ محیطزیست دریایی که از ۲۰ فروردین ماه شروع شده است و تا ۲۴ فروردین ماه ادامه دارد، مدیریت گونههای مهاجم آبزی (آب توازن)، کاهش آلودگی هوا و کارایی انرژی کشتی ها (EEDI)، انتقال تکنولوژی برای افزایش انرژی کشتیها، کاهش انتشار گازهای گلخانهای (GHG)، اعمال اصلاحات به اسناد الزام آور و کنوانسیون ها و پیشگیری و مقابله با آلودگی دریا را در دستور کار خود قرار داده است.
بر این اساس، سه کارگروه تخصصی کاهش انتشار گازهایگلخانهای (GHG) ، کاهش آلودگی هوا و افزایش کارایی انرژی (EEDI) و بازنگری الزامات کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتیها برگزار میشود.
گفتنی است، درهفتاد و دومین اجلاس کمیته حفظ محیطزیست دریایی، از سازمان بنادر و دریانوردی علیرضا خجسته، پاکروان و خانم امام و معاون نماینده دایم ایران نزد آیمو ماندانا منصوریان در مقر سازمان بینالمللی دریانوردی (آیمو) در لندن حضور دارند. همچنین در این اجلاس باب الفتح نماینده شرکت ملی نفتکش و بهنام راد از شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران شرکت کردند.
نظر شما