شناسهٔ خبر: 55697 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

در چهارمین نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان خوزستان تأکید شد:

لزوم رعایت قوانین و مقررات فعالت در سواحل

جلسه آخرین وضعیت ساخت و سازها و بهره برداری از تأسیسات ساحلی استان خوزستان با حضور مدیران ارشد دستگاه های اجرایی در کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان خوزستان بحث و بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی، مدیرکل بنادر و دریانوردی و دبیرکمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان خوزستان ضمن اعلام این خبر، هماهنگي فعاليت‌ها و اقدامات صورت گرفته و آتي در مناطق ساحلي به منظور هم‌افزايي و تعامل دستگاه‌های اجرایی ذیربط با هدف دستيابي به توسعه پایدار مناطق ساحلي، استفاده بهينه از توان سازمان ها و نهادهاي مختلف ذيربط در مناطق ساحلي، هماهنگي دستگاه‌ها به منظور جلوگيري از ساخت و سازهاي غير مجاز ساحلي و دريايي و برخورد با ساخت و سازهاي غيرمجاز حفاظت از محيط زيست ساحلی و دريايي وبهره‌گيري هر چه بيشتر از مطالعات طرح مديريت يكپارچه مناطق ساحلي كشور (ICZM) در برنامه‌ريزي توسعه ی استان‌ و استقرار نتايج  این طرح را از اهم اهداف فعالیت این کمیته عنوان کرد.

عادل دریس با تشریح اینکه مديريت يكپارچه مناطق ساحلي يك فرآيند مستمر و پوياست كه براساس آن تصميمات لازم جهت بهره‌برداري صحيح، توسعه موزون و حفاظت از نواحي ساحلي و دريايي و منابع آن اتخاذ مي‌گردد، از تدوام فعالیت های این فرآیند مطالعات در استان خبر داد.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به دستورالعمل جامع ساماندهی، تجهیز و تکمیل بنادر و اسکله های کشور مصوب یکصد و هفدهمین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ابلاغی معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور، جلوگیری از ساخت وساز غیر مجاز در سواحل و جلوگیری از فعالیت های غیر مجاز در اسکله ها را از دیگر وظایف محوله به این اداره کل به عنوان نماینده حاکمیت دریایی کشور برشمرد.وی همچنین در بیان دستورکار این نشست، بررسی مشکلات مربوط به پرونده های مطروحه در مراجع قضایی با موضوع ساخت و سازها و بهره برداری های ساحلی بدون مجوز، ارائه گزارش مربوط به مطالعات  بازآفرینی تعامل شهر و بندر و تعیین تکلیف اسکله ها و کارگاه های تعمیر و ساخت شناور غیر فعال و بدون متولی و فعال و فاقد مجوز از جمله موضوعاتی برشمرد که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در جریان این نشست شرکت کنندگان دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به منظور بهره گیری در مطالعات باز آفرینی شهر و بندر ارائه نموده و دستگاه اجرایی فعال در سواحل ملزم شدند برای تداوم فعالیت در سواحل استان ضمن اصلاح فرآیند، هماهنگی های لازم را با اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان جهت اخذ مجوزهای لازم  به عمل آورند.

لازم به یادآوری است استان خوزستان با برخورداری از ۱۱۸۶ کیلومتر خط ساحلی شامل سرزمین اصلی، جزایر و رودها و هفت بندر فعال بزرگ و کوچک، نقش مهمی در حمل و نقل دریایی کشور ایفا می کند. /

نظر شما