شناسهٔ خبر: 55822 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان:

بسیاری از مطالبات کامیونداران زنجانی محقق شد

کامیون کامیونداران حمل کالای برون شهری استان زنجان خرداد امسال نسبت به بالارفتن قیمت قطعات خودروهای سنگین و لاستیک در عین ثابت ماندن کرایه‌ها معترض بودند که در حال حاضر این مشکلات آنها با پیگیری و تلاش مسئولان استانی رفع و مطالبات این قشر تلاشگر محقق شد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از ایرنا، رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری از خرداد امسال خواستار افزایش نرخ کرایه حمل بار بودند که این مطالبه آنها از پنجم همین ماه همزمان با سراسر کشور ۲۰ درصد افزایش یافت و بخشی از مشکلات آنها حل شد.

اما مسئولان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان به این مساله قانع نشده و با برگزاری جلساتی با حضور انجمن صنفی رانندگان حمل و نقل کالا، نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان درصدد رفع همه مشکلات آنها هستند.

** لاستیک مورد نیاز در بین رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری زنجان توزیع می‌شود

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: این اداره کل با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و ستاد تنظیم بازار استان پیگیر توزیع لاستیک برای خودروهای سنگین جاده‌ای است.

علی مدقالچی خاطرنشان کرد: تعداد رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده‌ای دارای کارت هوشمند در استان زنجان چهار هزار و ۶۲۶ نفر است که با همکاری انجمن صنفی رانندگان، توزیع لاستیک توسط نمایندگی‌های فروش استان انجام خواهد شد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر سازمان راهداری و حمل و نقل کشور نیز با همکاری کانون رانندگان کالا و مسافر پیگیر تحقق مطالبه رانندگان درباره قطعات پرمصرف خودروها هستند.

مدقالچی اضافه کرد: پیرو ۶ جلسه بررسی مشکلات رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری، ۲۰ تیر با توجه به مشکل نرخ حمل کالای تولید کنندگان (کارخانه‌ها) عمده بار در شهرستان‌های ابهر و خرمده، جلسه‌ای با حضور نمایندگان تشکل‌های صنفی، کارخانه‌های تولیدی این شهرستان‌ها و نمایندگانی از استانداری و سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزارشد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: در این جلسه نمایندگان شرکت‌های حمل و نقل کالای برون شهری و رانندگان توافق کردند نسبت به اعمال تخفیف داده شده به کارخانه‌های تولیدی دارای بار عمده، با همکاری هم اقدام کنند.

مدقالچی ادامه داد:۲۱ تیر جاری نیز تخلفات هفت شرکت حمل کالای برون شهری در شهرستان‌های زنجان، ایجرود و طارم بررسی و رسیدگی می‌شود.

به گفته وی، طی ماه‌های گذشته با توجه به شکایت‌های رسیده و همچنین گزارش بازرسان این اداره کل تخلفات ۱۵ شرکت حمل و نقل کالا در کمیسیون ماده ۱۲ رسیدگی و رای صادر شد.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: هر هفته چهار اکیپ با همکاری این اداره کل و انجمن صنفی رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری در استان از مراکز عمده بار، درباره میزان کمیسیون دریافتی بازدید می‌کنند که تاکنون مورد تخلفی مشاهده نشده است.

مدقالچی اضافه کرد: با ابلاغ معاونت حمل ‌و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از نخستین روز تیر جاری همه مبادلات مالی بین رانندگان و شرکت‌های حمل‌ و ‌نقل از طریق دستگاه کارتخوان انجام می‌شود.

وی افزود: هدف از این اقدام، افزایش شفافیت، استفاده از ظرفیت پرداخت‌های الکترونیکی و انجام بهینه امور رانندگان وسایل نقلیه بار و مسافر جاده‌ای است که به همه شرکت‌های حمل کالا و مسافر ابلاغ شده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان گفت: مبادلات مالی بین رانندگان و شرکت‌های حمل‌ و ‌نقل اعم از کارمزد (کمیسیون) و سایر کسورات قانونی مطابق مندرجات بارنامه و صورت وضعیت صادره از طریق دستگاه کارتخوان(pos) انجام و رسید آن باید به رانندگان تحویل داده شود.

مدقالچی تاکید کرد: از نخستین روز تیر امسال استفاده از دستگاه کارتخوان در شرکت‌های داخلی کالا و مسافر برای دریافت وجوه قانونی ناشی از صدور بارنامه و صورت وضعیت مسافری شامل کارمزد (کمیسیون) و سایر کسورات قانونی مورد نیاز در استان زنجان الزامی شد.

وی یادآوری کرد: چنانچه رانندگان شکایتی از کارمزد دریافتی، برخورد ناشایست شرکت‌ها با آنها و درخواست‌های خارج از قانون و مقررات اعتراضی داشته باشند مراتب را از طریق سامانه www. ۱۴۱.ir و یا سامانه پیامکی ۲۰۰۰۱۴۱ مطرح کنند.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان زنجان خاطرنشان کرد: این اداره کل موظف است در اسرع وقت با قید فوریت به شکایت‌های رسیده از سوی رانندگان رسیدگی کند.

** مشکلات کامیونداران ریشه‌ای حل شود

رئیس هیات مدیره انجمن‌های صنفی، شرکت‌ها و موسسات حمل و نقل کالای زنجان افزود: با توجه به اینکه نرخ کرایه در خرداد امسال ۲۰ درصد افزایش یافت اما رانندگان با توجه به بالا رفتن قیمت لاستیک و قطعات ماشین دوباره نیازمند حمایت هستند.

مهدی خان احمدی اظهار کرد: تزریق مسکن برای رفع مشکلات رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری و افزایش ۱۰۰درصدی نرخ کرایه تاثیرگذار نیست چرا که باید مسائل ریشه‌ای حل شود.

وی تاکید کرد: بالارفتن قطعات خودور، لاستیک و فرسودگی ناوگان حمل کالا از مشکلات رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری است که باید برنامه ریزان اقدام به نوسازی ناوگان حمل و نقل با مالیات صفردرصد کنند تا این قشر فعال مجبور به پرداخت هزینه تعمیر خودرو نشوند.

** افزایش ۲۰ درصد نرخ کرایه در مقابل افزایش قیمت قطعات و لاستیک جوابگو نیست

عیسی نوری یکی از رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری است که افزایش ۲۰ درصد نرخ کرایه در برابر تورم موجود را ناچیز دانست و افزود: با توجه به اینکه سوخت گران نشده اما در فاصله ۱۵ روز قیمت لاستیک۴۶۰ هزار تومان بالارفته است.

وی پایین بودن حقوق بازنشستگی را از دیگر مشکلات رانندگان خودروهای سنگین بیان کرد و گفت: با توجه به اینکه شغل این قشر سخت و زیان آور است بیمه آنها عادی به شمار می‌رود که باید با ۳۰ سال خدمت بازنشست شوند.

نوری خواستار حمایت جدی مسئولان مربوطه از قشر رانندگان حمل و نقل کالای برون شهری در سطح کشور شد.

نظر شما