به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی هرمزگان،علی تکریمیان با اشاره به اینکه مدیریت بحران بر چهار اصل پيشگيري، مقابله، بازسازی و بازتوانی و آمادگی است گفت: براساس شرح وظايف در هر كارگروه مطالعات لازم از قبيل بحران هاي رخداده درسنوات قبل و اثرات آن و مناطق حادثه ديده و جمع آوري داده هابه صورت آماري، منجر به شناخت شاخص بحران و شدت آن شد و تا حدودي با مشخص شدن زمان بحران اقدامات پيشگيرانه در دستور كار قرار گرفت.
وی در ادامه بیان داشت: در استان هرمزگان با تشكيل جلسات منظم كارگروه ها به بررسي نقاط ضعف و قوت پرداخته شد و با كسب نظرات متخصصين در امر بحران هاي جاده ايي و لغزش لايه هاي احتمالي زمين مصوبات خود را به مقامات تصميم گير ارائه و آن ها را راغب به تامين اعتبار براي انجام برنامه هاي پيشنهادي کردیم.
این مقام مسئولدر خصوص لغزش لايه هاي زمين افزود: شناسايي، بازسازي ، بهسازي و مقاوم سازيساختمان هاي قديمي و همچنين آموزش هاي لازم جهت مواجهه با زلزله هاي احتمالي در دستور کار این واحد قرار دارد.
تکریمیان در پایان یاداور شد: برنامه ريزي و هماهنگي لازم جهت استفاده بهينه از ظرفيت هاي واحد هاي سازماني به منظور پيش بيني و پيشگيري بحران از دیگر فعالیت های این واحد است.