شناسهٔ خبر: 62159 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

برای حمایت از ایده‌پردازان صورت می‌گیرد

برگزاری سومین استارتاپ ویکند در سومین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل و صنایع وابسته/ ۱۰ ایده برتر استارتاپ حوزه حمل‌‌ونقل معرفی می‌شوند

پوستر سومین استارتاپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل‌ونقل در سومین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل و صنایع وابسته در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

علی شهابی رئیس دبیرخانه برنامه علمی شبکه­‌های ارتباطی و حمل‌ونقل دانشگاه آزاد اسلامی و مسئول برگزاری نهمین رویداد ملی حمل‌ونقلی شو (استارتاپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل‌ونقل) در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری این رویداد در سومین نمایشگاه حمل‌ونقل و صنایع وابسته اظهار داشت: استارتاپ‌ها با هدف کمک به راه‌اندازی نسل جدید حمل‌ونقل در حال رشد و نمو هستند و در سومین نمایشگاه حمل‌ونقل نیز این هدف از سوی استارتاپ‌ها دنبال می‌شود.

وی افزود: سومین استارتاپ ویکند شبکه‌های ارتباطی و حمل‌ونقل با هدف تشویق، ترویج فرهنگ کارآفرینی و کادرسازی جوانان نخبه و علاقه‌مندان به صنعت حمل‌ونقل و کسب‌وکارهای نوپا در کشور در سومین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل و صنایع وابسته در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

رئیس دبیرخانه برنامه علمی شبکه­‌های ارتباطی و حمل‌ونقل دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه بیان کرد: این رویداد سه‌روزه در ۵۴ ساعت با مشارکت تعدادی از دانشجویان برگزار می‌شود و بر اساس پیش‌بینی‌‌ها در روز اول  بین ۸۰ تا ۱۰۰ ایده مطرح خواهد شد.

شهابی یادآور شد: پس از بررسی ایده‌ها توسط داوران متخصص حوزه حمل‌ونقل و کسب‌وکار، ۱۰ ایده برتر شناسایی می‌شوند. البته اگر تعداد شرکت کننده‌ها به نسبت قابل‌توجهی افزایش یابد بالطبع تعداد ایده‌های برگزیده نیز بیشتر خواهد شد.

با تاکید بر این که ایده‌‌پردازان برتر در قالب یک کارگاه تیم‌سازی مورد آموزش قرار می‌گیرند، وی افزود: با توجه به صدور کارت شناسایی برای آن‌ها به‌منظور معرفی به‌عنوان متخصصان کسب‌وکار، برنامه‌نویس رایانه‌ای و طراحان گرافیکی، این ایده‌پردازان در روز آخر به داورها معرفی می‌شوند.

وی افزود: پس از شکل‌گیری تیم‌ها، ۴۰ مربی در کنار آن‌ها قرار می‌گیرد که تأثیر بسزایی در پخته‌تر شدن ایده‌ها دارد.

شهابی با اشاره به سایر برنامه‌های حوزه استارتاپ در نمایشگاه اظهار داشت: طی سه روز نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل و صنایع وابسته به تمامی غرفه داران و بازدیدکنندگان قابلیت ارائه مشاوره رایگان وجود دارد و کارگاه‌های آموزشی نیز هر سه ساعت یک‌بار به صورت عمومی برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه « ایده‌های استارتاپ‌ها می‌توانند در تمامی حوزه‌های زیرساخت، نگهداری، بهره‌برداری حمل‌ونقل درون‌شهری و برون‌شهری ارائه شوند» تصریح کرد: خوشبختانه رویکرد‌ها به حوزه حمل‌ونقل با تغییر مواجه شده است و با نسل جدیدی مواجه هستیم که می‌تواند تمام شقوق حمل‌ونقل شامل ریلی، جاده‌ای، دریایی و هوایی تا غیر موتوری و پیاده‌روی را با تغییر و تحولات جدی روبرو کند.

رئیس دبیرخانه برنامه علمی شبکه‌های ارتباطی و حمل‌ونقل دانشگاه آزاد اسلامی از علاقه‌مندان دعوت کرد با مراجعه به آدرس الکترونیکی https://evand.com/events/tn-mrud-iausr نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

نظر شما