شناسهٔ خبر: 62683 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان تاکید کرد:

عملکرد راه‌های مازندران ملی است

سید محمد نظری مدیرکل راه و شهرسازی استان مازندران با اشاره به اینکه عملکرد راه‌های مازندران ملی است افزود: ده درصد از کل تردد کشور در جاده های مازندران اتفاق می افتد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان مازندران،سید محمد نظری درخصوص نحوه توزیع اعتبارات بخش حفظ و نگهداری راه ها گفت:عملکرد راه‌های مازندران ملی است چون ده درصد از کل تردد کشور در جاده‌های مازندران اتفاق می‌افتد و این رقم ، رقم قابل توجهی است و حکایت از ترافیک بالایی دارد. بر این اساس انتظار ما این است که با این حجم تردد ، مدیران کشوری ، در توزیع اعتبارات نیز این موارد را لحاظ کنند و راههای استان را ویژه ببینند.

نظری تاکید کرد:برای تخصیص اعتبارات ویژه در بخش راه،به مشارکت و فعالیت بیشتر نمایندگان استان نیاز داریم به ویژه اینکه دو تن از این عزیزان در کمیسیون عمران حضور دارند و ضرورت دارد در ابتدای راه،سهم استان را بررسی کنند به ویژه در اجرای دو آزاد راه مهمی که داریم ، آزاد راه قائم شهر به آمل و آزاد راه قائمشهر به ساری که حجم عظیمی از ترافیک را متحمل می شوند.

همچنین با توجه به اینکه فاصله بین شهرها در استان اندک است ، کمربندی های موجود و کنارگذرگاه‌های شهری پاسخگوی این حجم از ترافیک نیستند و در بسیاری از ایام تعطیل ، تشدید ترافیک ، زندگی شهروندان را مختل میکند و با توجه به این که طرح هر دو آزاد راه آماده شد، و بین این فضا هم حتما ریل آهن خواهیم داشت ، باید مدهای حمل و نقلی را در استان گسترش دهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی مازندران در ادامه به توسعه فرودگاه‌ها اشاره کرد و گفت:سهم خدمات هوایی ما پنج درصد است که بسیار پایین است و باتوجه به اینکه ما یک استان توریست پذیر هستیم،این پنج درصد بسیار اندک است.

نظری همچنین خاطرنشان کرد:حمل و نقل بار نیز باید از جاده جمع کنیم و به ریل انتقال دهیم که هم در مصرف سوخت و هم در آلودگی محیط زیست،امری ضروری است و در مجموع باید دست به دست هم دهیم و در توسعه فضاهای حمل و نقلی،استان را جایگاه اصلی خود برسانیم.

نظری در پایان به توسعه راه ها و محورهای حمل و نقل طی چند سال اخیر اشاره کرد و گفت:مازندران به دلیل حجم فزاینده ترافیکی که داشت باید به سمت توسعه راه ها و حمل و نقل می رفت که این اتفاقات شروع شد،تمام راه های روستایی باید به راه های فرعی درجه یک تبدیل شوند،راه‌های اصلی باید به راه های چهارخطه تبدیل شوند که این اتفاقات از چند سال قبل آغاز شده بود به عنوان مثال محور قدیم آمل به بابل ، قائمشهر به کیاکلا ، کیاکلا به سمت بهنمیر ، کیاکلا سمت جویبار ، نکا به نیروگاه ، بهشهر به زاغمرز همه از جمله راه‌های دو خطه‌ای بودند که طی همین سال‌ها به محورهای چهارخطه تبدیل شده یا در حال تبدیل هستند اما همان طور که گفتم لازم است اعتبارات ویژه و منابع خوبی تزریق شود تا بخشی از مشکلات مازندران در حوزه حمل و نقل حل شود و بتوانیم حق مردم در این بخش را ادا کنیم.

نظر شما