شناسهٔ خبر: 67484 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور :

برای جابه‌جایی کالاهای اساسی از بندر امام با برخورداری از سیستم مشخص همکاری داشته باشیم

حسن نیا عبدالهاشم حسن نیا خطاب به تشکل های صنفی حمل و نقل کالا و مسافر خوزستان گفت: در بحث جابه‌جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) به خصوص محصولات کشاورزی به عنوان کالای استراتژیک کشور باید دست به دست هم داده و با پروتکل مشخص باهم همکاری کنیم.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خوزستان، عبدالهاشم حسن نیا در نشست با تشکل‌های صنفی حمل و نقل کالا و مسافر خوزستان اظهار کرد: سه عنصر صاحب بار، شرکت های باربری و راننده به ویژه در حوزه بار باید مورد توجه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قرار گیرند چراکه سه ضلع سازمان به عنوان یک نهاد حاکمیتی هستند و این سازمان باید تنظیم‌کننده روابط بین این سه عنصر باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این سه عنصر به هم پیوسته هستند و تفکیک آنها باعث ایجاد مشکل می‌شود، اظهار کرد: چهار تا پنج هزار میلیارد تومان از پول این بخش به این سه عنصر نمی رسد.

حسن نیا با بیان اینکه وضعیت شرکت های حمل و نقل در حوزه اتبوسی و مسافر بر شخصی با توجه به فراوانی که در این حوزه وجود دارد بهتر است، بیان کرد: حدود ۳۴۰ هزار تا کامیون در کشور داریم که  در اولین اقدام برای آنها پایه و اساس کرایه، تن کیلومتر تعیین شده است؛ ۹۰ درصد بارنامه های تا ۱۰ روز گذشته بر همین مبنا صادر شد و بر این اساس ۶۹ درصد قیمت بار نسبت به ۶ ماه نخست سال افزایش پیدا کرده است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تصریح کرد: عملکر سال گذشته حوزه حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای نشان داد که سازمان به وظیفه ذاتی خود عمل نکرده است.

حسن نیا اظهار کرد: در خصوص بخش دوم بیمه تکمیلی رانندگان و خانواده‌های آنها  نقدهایی وارد شد اما تنها ثبت نام رانندگان و همسران آنها در سامانه  حدود سه ماه طول کشید؛ به لحاظ کمبود وقت فاز اول به این شکل پایان یافت و در فاز دوم اطلاعات تکمیلی خانواده رانندگان وارد سیستم می شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا امروز ۹۰ میلیارد تومان به  بخش حمل و نقل جاده‌ای از لحاظ بهداشتی خدمات بیمارستانی پرداخت شده است ؛همه ما باید دست به دست هم بدهیم و کمک کنیم  تا  چرخ راهداری را پیش ببریم.

با بیان اینکه شرکت‌های حمل و نقل و رانندگان خوزستان در ایام اربعین نزدیک به پنج میلیون مسافر جابه‌جا کرده اند، گفت: در بحث جابه‌جایی کالاهای اساسی از بندر امام خمینی(ره) به خصوص محصولات کشاورزی به عنوان کالای استراتژیک کشور باید دست به دست هم دهیم  و در یک مسیر منظم و با پروتکل مشخص باهم همکاری کنیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بیان کرد: درد مزمنی در بخش حمل و نقل وجود دارد در حالی که اگر حمل و نقل نباشد جامعه با مشکل می شود؛ سعی داریم با تمام توان نسبت به حل مشکلات اساسی این صنف اقدام کنیم به طور مثال از اول مهر سال گذشته تاکنون یک میلیون و ۳۰۰ هزار لاستیک در سطح کشور توزیع شد.

حسن نیا تأکید کرد: می پذیریم که ما کاستی هایی داشتیم؛ شما راهنمایی کنید تا  این مشکلات را با کمک هم رفع کنیم.