به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی بهنقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان هرمزگان، در حاشیه این مراسم آرش رضایی با بیان اینکه ارائه این خدمات امری لازم و ضروری است، به مردم و مسئولان این شهر گفت: یکی از نیازهای مهم و اساسی و خواسته های بحق هنرمندان این شهر ایجاد فضای مناسب برای فعالیتهای فرهنگی هنری بود که الحمدالله امروز این خواسته با تلاش و همت همه مردم و مسئولان در دولت تدبیر وامید انجام شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان ادامه داد: مجتمع فرهنگی رودان در زمینی به مساحت هزار متر مربع و با زیر بنای هزار و ۱۵٠ متر مربع و با اعتباری بالغ بر ٣١ میلیارد ریال ساخته شده است که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و تنی چند از مسئولان استانی و محلی افتتاح شد.
رضایی در پایان اظهار داشت: این مجتمع شامل بخشهای نگارخانه، پلاتو تئاتر، کتابخانه و بخشهای اداری و ۱۵۰ صندلی است که از سال ۸۷ عملیات آن آغاز شده و امسال توسط اداره کل راه و شهرسازی به بهرهبرداری رسید.