-
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۸:۵۰
سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان نائین مطرح کرد؛
واگذاری اراضی ملی شهرستان نایین در راستای جهش تولید و توسعه پایدار
سرپرست اداره راه و شهرسازی شهرستان نائین گفت: در مجموع بیش از ۴.۵ هکتار از راضی دولتی با کاربری مسکونی در شهرهای نایین و انارک جهت اجرای طرح نهضت ملی مسکن واگذار شد.
-
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۸:۳۵
بازدید از پروژه های نهضت ملی غرب استان تهران و دستور تسریع عملیات اجرایی
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران دو روز پیاپی از پروژه های نهضت ملی مسکن غرب استان بازدید و دستور تسریع در اجرای پروژه ها را صادر کرد.
-
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۸:۳۳
بیش از ۱۸۸۵ میلیارد ریال از اراضی دولتی و ملی رفع تصرف و به بیت المال بازگردانده شد
در فروردین ماه ۱۴۰۱ بیش از ۱۸۸۵ میلیارد ریال از اراضی دولتی رفع تصرف و به بیت المال بازگردانده شده است.
-
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۸:۲۸
ابلاغ طرح جامع شهر کهریزک توسط استاندار تهران
معاون شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی استان تهران از ابلاغ مستندات بازنگری طرح جامع شهر کهریزک از سوی استانداری تهران به شهرداری این شهر جهت اجرای طرح خبر داد.
-
۱۴۰۱-۰۲-۰۴ ۰۶:۴۲
برای ساخت ۱۹ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن زمین تهیه شده است
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر نیز با بیان اینکه تاکنون برای ساخت ۱۹ هزار واحد مسکونی در طرح جهش تولید مسکن زمین تهیه شده افزود: براساس سیاست دولت سالانه باید یک میلیون واحد مسکونی در کشور احداث شود که سهم استان بوشهر از این شمار مسکن ۱۰ هزار و ۷۲۶ واحد است.