شناسهٔ خبر: 107977 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

آغاز عملیات تکمیلی برای احداث تقاطع غیرهمسطح کردیجان در محور آشتیان-راهجرد

مرکزی - کردیجان سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان آشتیان از شروع عملیات اجرایی برای تکمیل پروژه ساخت تقاطع غیرهمسطح کردیجان در محور آشتیان-راهجرد خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه وشهرسازی از استان مرکزی، «صابر کربلایی حسنی» سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان آشتیان با اشاره به تلاش راهداران برای ارتقای ایمنی در محورهای مواصلاتی تحت پوشش از شروع عملیات اجرایی برای تکمیل پروژه احداث تقاطع غیرهمسطح کردیجان در محور آشتیان-راهجرد خبر داد.

وی افزود: با توجه به اهمیت تأمین ایمنی راه‌ها برای کاربران جاده‌ای و تلاش بی وقفه در راستای کاهش تصادفات جاده‌ای و تلفات جانی حاصل از آن، عملیات اجرایی برای ایمن سازی تقاطع کردیجان به محض اتمام طرح راهداری نوروزی شروع شده است.

به گفته حسنی در حال حاضر عملیات خاکبرداری به میزان ۱۵ هزار مترمکعب در حال انجام بوده و برای تسریع در روند اجرای طرح، بصورت همزمان زیرسازی رمپ های ورودی و خروجی به زیرگذر نیز با بهره‌گیری از ظرفیت ماشین آلات راهداری شهرستان و پشتیبانی ماشین آلات اداره کل در مجموع به طول دو کیلومتر در حال اجرا می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد: دهانه این پل به طول ۱۰ متر و ارتفاع آن شش متر در نظر گرفته که در سنوات قبل عملیات اجرایی آن به انجام رسیده است.

سرپرست اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان آشتیان، اعتبار لازم برای تکمیل و بهره‌برداری از تقاطع غیرهمسطح کردیجان را ۸۰ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: امیدواریم با اتمام عملیات اجرایی طرح در سال جاری گامی تأثیر گذار در ارتقای ایمنی محور آشتیان-راهجرد برداشته شود تا به سبب آن یکی دیگر از نقاط پرحادثه از شبکه راه‌های ارتباطی استان مرکزی رفع شود.

برای این اقدام جهادی تعداد ۱۲ نفر راننده و راهدار و ۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات شامل لودر، گریدر، بلدوزر، کمپرسی و آب پاش به کار گرفته شده است که به گفته حسنی پس از اتمام مرحله خاکبرداری و زیرسازی رمپ ها، عملیات تکمیل ابنیه فنی، اجرای آسفالت، تأمین روشنایی و سایر اقدامات ایمن سازی مانند نصب انواع تابلوها و علائم ایمنی، خط کشی، شیار لرزاننده و حفاظ پل نیز انجام خواهد شد.