شناسهٔ خبر: 112992 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری اعلام کرد:

لزوم انتخاب مشاوران علمی و توانمند در اجرای پروژه‌های راه‌های روستایی

خداداد مقبلی معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری در جلسه انجمن خیرین راه و ترابری بر اهمیت دانش فنی، سلامت و قدرت تصمیم گیری مشاوران و پیمانکاران در افزایش کیفیت اجرای پروژه های راه های روستایی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، خداداد مقبلی معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری، در این جلسه با اشاره به اهمیت قدرت اجرایی مشاوران و پیمانکاران با تجربه در اجرای پروژه‌های راه‌های روستایی اظهار داشت: انتخاب مهندسان توانمند از شاخص‌های اصلی احداث راه با کیفیت مطلوب است که موفقیت در کنترل کیفی پروژه‌ها را به دنبال خواهد داشت.

وی اهمیت زمین شناسی مهندسی، توجه به سلامت، تخصص و سوابق مشاوران و کنترل مضاعف به عملکرد آنان را از اولویت‌های اصلی برشمرد و گفت: شناخت مصالح، انتخاب درست مصالح مصرفی مناسب با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه و تغییر در روش‌های اجرا از گام‌های اساسی به سوی بهینه شدن اجرای پروژه‌ها و کیفیت مطلوب محسوب می شود. معاون ساخت و نگهداری راه های فرعی و روستایی افزود: با توجه به کمبود اعتبارات، کاهش هزینه ها با استفاده از روش‌ها و ابزارهای نوین مهندسی جدید لازم و ضروری است.

وی در ادامه بر اولویت بندی اجرای پروژه ها با تمرکز بر تکمیل نقاط پر حادثه تاکید کرد و افزود: بهینه سازی مطالعات و مطالعه پیش از اجرای پروژه ها از سوی مشاوران ضروری است‌. در نتیجه انجام مطالعات ضعیف و عدم کنترل دقیق مطالعات یکی از عوامل مشکل ساز در مراحل اجرای پروژه ها خواهد بود .

شایان ذکر است در ادامه جلسه رئیس، مدیر عامل و اعضای هیات‌مدیره بر برنامه‌ریزی درست برای رسیدن به هدف مورد نظر، بهینه‌سازی مطالعات با هدف صرفه جویی در هزینه‌ها، به کارگیری مهندسی ارزش به عنوان تکنیک مدیریتی، استفاده از الگوها، انتقال تجربه‌ها و مستندسازی تاکید کردند.

در ادامه جلسه پروژه‌های میناب- شهرستان بشاگرد، نیکشهر- پیشین، پروژه توسعه مکران، پروژه جاسک-کهنوج و پروژه یزد_طبس مورد بحث و بررسی قرار گرفت‌.