به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از مازندران، مهدی اکبری اظهار داشت: این عملیات درقالب ۱۰ پروژه در راههای روستایی استان به صورت پیمانی و با استفاده از اعتبارات ملی و استانی در ۲ماهه سال جاری اجرا شده است.
وی با بیان اینکه اجرای پروژه های فرعی و روستایی در استان تاثیر قابلتوجهی در ارتقای ایمنی، کاهش تلفات رانندگی و تسهیل جابجایی بار و مسافر فرعی و روستایی خواهد داشت، افزود: ایجاد و توسعه زیرساختها از جمله بازسازی، بهسازی و آسفالت راه های فرعی و روستایی موجب تسهیل در داد و ستد و افزایش درآمد روستاییان شده و مانع مهاجرت آنها به شهرها میشود
اکبری ادامه داد: بهبود وضعیت راههای فرعی و روستایی میتواند به آبادانی این مناطق که از کانونهای مهم تولید و ارزش آفرینی هر جامعه به شمار میروند، کمک کرده تا مسیر کشور برای دستیابی به توسعه پایدار را نیز هموار کند.
سرپرست اداره نظارت بر ساخت و توسعه راه های روستایی استان همچنین در خصوص رعایت استانداردها در ساخت راههای روستایی گفت: ساخت راههای روستایی طبق مشخصات این راهها که در ضوابط و آیین نامههای ابلاغی کشور وجود دارد انجام میشود.
وی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۳۲۴ پروژه در دست اجرا با اعتباری نزدیک به ۵.۲۹۸ میلیارد ریال از محل ابلاغ های ملی و موافقت نامه های استانی در حوزه راه روستایی در برنامه اجرایی اداره کل قرار دارد.
اکبری اظهار داشت : ایمن سازی راه ساخت و روکش روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیتهای این اداره کل را تشکیل داده که شامل حفظ و نگهداری راههای روستایی اعم از ترمیم و لکهگیری آسفالت، خطکشی راههای آسفالته، نصب علائم، شانه سازی و پاکسازی حریم راههای روستایی و ... است.
گفتنی است: مازندران دارای ۷۸۴۴ کیلومتر راه روستایی است.