شناسهٔ خبر: 158449 - سرویس ریلی
نسخه قابل چاپ

با حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی؛

ایستگاه بابا کمال در راه آهن غرب کشور افتتاح شد

ایستاگاه راه آهن بابا کمال ایستگاه راه آهن بابا کمال به مناسبت دهه مبارک فجر با هدف دسترسی شهرستان تویسرکان و مناطق اطراف به مسیر ریلی راه آهن غرب کشور به ارزش روز ۱۵۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، مراسم افتتاح ایستگاه راه آهن باباکمال تویسرکان با حضور خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه، یزدانی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت راه و شهرسازی و یوسفیان معاون امور عمرانی استانداری همدان و جمعی از مدیران استان امروز ۲۶ بهمن ماه برگزار شد.

عباس خطیبی معاون ساخت و توسعه راه آهن شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با اشاره به افتتاح ایستگاه راه آهن بابا کمال در استان همدان گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر و با هدف توسعه اجتماعی و اقتصادی شهرستان تویسرکان و مناطق اطراف با اتصال به ریل، ایستگاه راه آهن بابا کمال در راه آهن اراک-ملایر- کرمانشاه به بهره برداری رسید.

وی بهره مندی از مزایای حمل و نقل ریلی برای مناطق اطراف ایستگاه را دستاورد این افتتاح اعلام کرد و گفت:‌ با توجه به کوهستانی و صعب العبور بودن منطقه، بهره برداری از ایستگاه راه آهن بابا کمال علاوه بر سهولت تردد برای مردم شهرستان تویسرکان موجب افزایش سطح دسترسی به داخل شهرستان و مناطق اطراف و در نتیجه رونق صنایع کشاورزی و اقتصادی منطقه می شود.

معاون ساخت وتوسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه در خصوص ویژگی‌های کلی این ایستگاه توضیح داد و گفت: ایستگاه در زمینی به مساحت ۵.۵ هکتار احداث شده که ترمینال مسافری آن ۴۰۰ متر مربع است و در آن حدود ۵۵ هزار متر مربع محوطه سازی صورت گرفته است.

وی اعتبار هزینه شده برای ساخت این ایستگاه را ۴۰۰ میلیارد ریال و ارزش روز آن را معادل ۱۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

خطیبی با اشاره به مزایای بهره برداری از راه آهن غرب کشور اظهار کرد: این مسیر به طول ۲۶۳ کیلومتر از اراک تا کرمانشاه افتتاح شده و در دست بهره برداری است و عملیات اجرایی در باقیمانده مسیر تا مرز خسروی در حال انجام است.

معاون ساخت و توسعه راه آهن، بنادر و فرودگاه‌ها ادامه داد: این مسیر ریلی با هدف توسعه کریدور ریلی شرغی- غربی امکان توسعه ترانزیت بین المللی به کشورهای آسیای میانه و عراق را فراهم می کند و ارتباط ریلی مناطق غربی کشور با مرکز و شبکه ریلی را تسهیل می‌کند.